Ενημερωθείτε Σώστα
 
Καλέστε 210 8834101  
 
ή αποστείλατε τώρα
Email: info@saemens.gr
 
και άμεσα συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την καλύτερη δυνατή λύση
 
Φόρμα Ενδιαφέροντος
Εαν επιθυμείτε ενημέρωση από ασφαλιστικό σύμβουλο στον χώρο σας για ασφαλιστικά σας θέματα ή πληροφορίες σχετικά με κάποιο ασφαλιστικό πρόγραμμα συμπληρώστε τη  φόρμα επικοινωνίας.
   Πατήστε εδώ   
 
Επικοινωνία
Κεντρικά
3ης Σεπτεμβρίου 56, 2ος  όροφος,
Αθήνα
Τ.Κ. 10433

  210 8834101


Γραφεία Συνεργατών
Ηφαιστου 12, Ισόγειο,
Ορεστιάδα
Τ.Κ. 68200

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ - ΖΑΦΕΙΡΑΚΙΔΟΥ Α. ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

  6932968978


Μιαούλη 15, 1ος όροφος,
Αλεξανδρούπολη,
Τ.Κ. 68100


ΔΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ- AΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

  6978318352

 
Δείτε τα προγράμματα ανά ασφαλιστική 

AGROTIKI

AIG

GENERALI

EUNIKI

EYROPAIKI

INTERAMERICAN

PRIME

 

 

 

ATE            

       ΑΓΡΟΤΙΚΗ  Ασφάλεια ΖΩΗΣ

 

Νιώστε Ασφαλείς και Ελεύθεροι!

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική προσφέρει μια ποικιλία προγραμμάτων Ασφάλισης Ζωής προσαρμοσμένα στις ανάγκες της σημερινής οικογένειας. Όλα τα προγράμματα, σας επιτρέπουν να επιλέξετε το κεφάλαιο που θέλετε να ασφαλισθείτε καθώς και την χρονική περίοδο για την οποία θέλετε να είσθε ασφαλισμένοι, τα δε ασφάλιστρα είναι σταθερά για όλη την διάρκεια ασφάλισής σας.

Εξασφάλιση για την οικογένειά σας

Ασφάλεια Ζωής είναι το βασικότερο ασφαλιστικό πρόγραμμα για να  προστατεύει τα αγαπημένα σας πρόσωπα Aν σας συμβεί το άτυχες γεγονός, ένα σημαντικό κεφάλαιο θα είναι στην διάθεση της οικογένειάς σας για να αντιμετωπίσει  οικονομικές εκκρεμότητες όπως αποπληρωμή πιστωτικών καρτών, στεγαστικά ή προσωπικά δάνεια καθώς και τρέχουσες ανάγκες, βοηθώντας την παράλληλα να διατηρήσει  την ποιότητα ζωής που έχει συνηθίσει.


Πρόσκαιρη – Απλή ασφάλιση θανάτου

Η ασφάλιση αυτή ονομάζεται Πρόσκαιρη γιατί προσφέρει κάλυψη για ορισμένο χρόνο που επιλέγει ο ασφαλισμένος. Είναι η πιο βασική μορφή Ασφάλισης Ζωής και προβλέπει την καταβολή του ασφαλισμένου κεφαλαίου στους δικαιούχους σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης.

Αν ο Ασφαλισμένος επιβιώσει στη λήξη της ασφάλισης, κανένα ποσό δεν καταβάλλεται.

Τα ασφάλιστρα καταβάλλονται σε όλη τη διάρκεια της ασφάλισης, εφόσον ο Ασφαλισμένος είναι στη ζωή.


Ισόβια Ασφάλιση 

Η Ισόβια ασφάλιση καλύπτει τον ασφαλισμένο για όλη τη διάρκεια της ζωής του. Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου, οποτεδήποτε κι αν συμβεί, η εταιρία καταβάλει στους δικαιούχους το ασφαλισμένο κεφάλαιο.

Για την πληρωμή των ασφαλίστρων ο ασφαλισμένος έχει την επιλογή να τα καταβάλει ή ισόβια ή για ορισμένη χρονική διάρκεια. Τα ισόβια συμβόλαια ασφάλισης συμμετέχουν στα κέρδη που προέρχονται από την επένδυση των μαθηματικών αποθεμάτων τους.

Επιπλέον ο ασφαλισμένος έχει δικαίωμα να εξαγοράσει το συμβόλαιο πριν το θάνατό του εισπράττοντας μέρος από τα αποθέματά του.

Τέλος, τα συμβόλαια αυτά δίνουν την δυνατότητα στον ασφαλισμένο για δανεισμό με ευνοϊκό επιτόκιο και με κεφάλαιο που δεν θα είναι μεγαλύτερο από τα αντίστοιχα αποθέματά του.


Ασφάλιση Επιβίωσης

Τα προγράμματα επιβίωσης είναι καθαρά αποταμιευτικά προγράμματα. Ο ασφαλισμένος εισπράττει το ασφαλισμένο κεφάλαιο στην λήξη της ασφάλισης και εφ' όσον βρίσκεται εν ζωή.

Αν κατά τη διάρκεια της ασφάλισης ο ασφαλισμένος πεθάνει τότε οι δικαιούχοι εισπράττουν τα καθαρά ασφάλιστρα που καταβλήθηκαν μέχρι εκείνη την στιγμή καθώς και τα συσσωρευμένα κέρδη που προέρχονται από την επένδυση των μαθηματικών αποθεμάτων τους.

Ο Ασφαλισμένος έχει το δικαίωμα να εξαγοράσει το συμβόλαιό του, πριν τη λήξη της ασφάλισης, εισπράττοντας μέρος από τα αποθέματά του.

Τα συμβόλαια αυτά δίνουν τη δυνατότητα για δανεισμό με ευνοϊκό επιτόκιο και με κεφάλαιο που δεν θα είναι μεγαλύτερο από τα αντίστοιχα αποθέματά του.


Μικτή Aσφάλιση

Οι μικτές ασφαλίσεις είναι προγράμματα που προσφέρουν ένα μοναδικό συνδυασμό ασφαλιστικής κάλυψης και αποταμίευσης.

Αν ο ασφαλισμένος επιβιώσει στην λήξη της ασφάλισης τότε του καταβάλλεται το ασφαλισμένο κεφάλαιο καθώς και τα κέρδη που προέρχονται από την επένδυση των μαθηματικών αποθεμάτων του. Σε περίπτωση θανάτου του κατά τη διάρκεια της ασφάλισης, τότε καταβάλλεται στους δικαιούχους το ασφαλισμένο κεφάλαιο και τα μέχρι εκείνη την στιγμή συσσωρευμένα κέρδη από την επένδυση των μαθηματικών αποθεμάτων.

Ο Ασφαλισμένος έχει το δικαίωμα να εξαγοράσει το συμβόλαιό του, πριν τη λήξη της ασφάλισης, εισπράττοντας μέρος από τα αποθέματά του.

Τα συμβόλαια αυτά δίνουν τη δυνατότητα για δανεισμό με ευνοϊκό επιτόκιο και με κεφάλαιο που δεν θα είναι μεγαλύτερο από την αξία εξαγοράς του συμβολαίου.


Ασφάλιση Δανειολήπτη

Το πρόγραμμα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΜΕΙΟΥΜΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ είναι ένα προϊόν ΖΩΗΣ τμηματικών σταθερών καταβολών και απευθύνεται σε όλους τους δανειοδοτούμενους μέσω Τραπεζών. Σκοπός του η διασφάλιση της ομαλής αποπληρωμής των δανείων τους και κατά συνέπεια την αποφυγή όλων των δυσάρεστων συνεπειών για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας ή Θανάτου, από οποιαδήποτε αιτία.

Σε περίπτωση Θανάτου ή Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας η εταιρία καταβάλλει στον δικαιούχο το ασφαλισμένο κεφάλαιο που αντιστοιχεί στο έτοςεντός του οποίου επήλθε ο ΘάνατοςήηΜόνιμη Ολική Ανικανότητα του ασφαλισμένου


Συμπληρωματικές Aσφαλίσεις

Ασφάλιση Θανάτου, Μόνιμης-Ολικής Ανικανότητας από Ατύχημα (Θ.Α.Μ.Α.)

Η συμπληρωματική αυτή ασφάλιση καλύπτει τον Ασφαλισμένο σε περίπτωση θανάτου ή Μόνιμης Ανικανότητας από Ατύχημα.

Σε περίπτωση θανάτου καταβάλλει εφάπαξ το ασφαλισμένο κεφάλαιο. Σε περίπτωση που λόγω απώλειας χρήσης μέλους του σώματός του περιορίζονται οι ικανότητές του, η αποζημίωση υπολογίζεται σε ποσοστό του ασφαλισμένου κεφαλαίου σύμφωνα με το σχετικό πίνακα που υπάρχει στο συμβόλαιο.

Σε περίπτωση Ατυχήματος με Μεταφορικό Μέσο τα ασφαλισμένα κεφάλαια διπλασιάζονται.

Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων (Π.Α.)

Η Συμπληρωματική αυτή Ασφάλιση προσφέρει στον Ασφαλισμένο, την κάλυψη του Θανάτου και Μόνιμης Ανικανότητας από Ατύχημα καθώς και:

  • Ημερήσια Αποζημίωση λόγω Πρόσκαιρης Ολικής Ανικανότητας και καταβάλλεται για ένα χρονικό διάστημα (με ανώτατο όριο τα 2 χρόνια) που ο Ασφαλισμένος δεν μπορεί να ασκεί το επάγγελμά του.
  • Ιατροφαρμακευτικές Δαπάνες και καλύπτει έξοδα από 5% έως 10% του ασφαλισμένου κεφαλαίου ανάλογα με την ασφαλιστική κάλυψη.

Ασφάλιση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας  (Μ.Ο.Α.)

Η Συμπληρωματική αυτή Ασφάλιση καλύπτει τον Ασφαλισμένο και τον αποζημιώνει σε περίπτωση που για οποιαδήποτε αιτία και πριν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας του, έχει καταστεί μόνιμα και ολικά ανίκανος να ασκεί το επάγγελμα που ασκούσε ή άλλο ανάλογο των προσόντων του.

Η καταβολή του ασφαλισμένου κεφαλαίου πραγματοποιείται σε τρεις (3) ετήσιες δόσεις ως εξής:

  • 30% κατά την ημερομηνία αναγνώρισης της ανικανότητας από την Εταιρία
  • 30% ένα (1) έτος μετά την ημερομηνία καταβολής της πρώτης δόσης
  • 40% ένα (1) έτος μετά την ημερομηνία καταβολής της δεύτερης δόσης


Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων (ΑΠΑ λόγω Μ.Ο.Α.)

Με την Συμπληρωματική αυτή Ασφάλιση η Εταιρία απαλλάσσει τον Συμβαλλόμενο (που θα πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Ασφαλισμένο) από την υποχρέωση vα καταβάλλει τα ασφάλιστρα της Ασφάλισης Ζωής και των Συμπληρωματικών Ασφαλίσεων για όσο χρονικό διάστημα ο Ασφαλισμένος είναι Μόνιμα Ολικά Ανίκανος.

Απώλεια Εισοδήματος

Η παροχή αυτή σκοπό έχει να αναπληρώσει το χαμένο εισόδημα του Ασφαλισμένου που λόγω Ατυχήματος ή Ασθενείας μένει προσωρινά ολικά ανίκανος και δεν μπορεί να ασκήσει το επάγγελμά του.

Η συμφωνημένη αποζημίωση καταβάλλεται όσο διαρκεί η ανικανότητα με ανώτατο όριο τα δύο χρόνια.

Η αποζημίωση καταβάλλεται μόνο στα άτομα που υφίστανται πραγματική Απώλεια Εισοδήματος.

Ο Ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει η αποζημίωση να αρχίζει να του καταβάλλεται από την επόμενη ημέρα σε περίπτωση Ατυχήματος ή μετά από 8 ημέρες σε περίπτωση Ασθένειας. 


play-button-red-300x300

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
SAEMENS CO. INSURANCE BROKERS
3ης Σεπτεμβρίου 56, Τ.Κ 10433

Xάρτης

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
ΤΗΛ. 210 8834101
FAX. 210 8834990
saemens

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Επικοινωνία