Ευρωπαϊκή Πίστη Ασφάλεια Αυτοκινήτου 

 

asfaleia-aytokinhtou

 


Δεν έχει σημασία σε ποια περιοχή της Ελλάδας μένετε ή πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας.

Σημασία έχει ότι πρέπει πάντα να αισθάνεστε ασφαλείς και να νοιώθετε σιγουριά για την επιλογή της ασφαλιστικής σας εταιρίας.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή στις ασφάλειες αυτοκινήτων.Το ιστορικό της οδήγησής σας, η ηλικία σας, ο τύπος του αυτοκινήτου σας, η έδρα του οχήματός σας, οι καλύψεις που επιθυμείτε είναι μερικοί από αυτούς.

Στην Ευρωπαϊκή Πίστη, όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, είμαστε δίπλα σας για να σας προτείνουμε υπεύθυνα το πρόγραμμα ασφάλειας αυτοκινήτου που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.Με τις ασφάλειες αυτοκινήτου της Ευρωπαϊκής Πίστης εξασφαλίζετε ολοκληρωμένη κάλυψη για το αυτοκίνητό σας.
Θραύση κρυστάλλων, κλοπή, φωτιά, χαλάζι είναι μερικές μόνο από τις καλύψεις που προστατεύουν το αυτοκίνητό σας από κάθε πιθανό κίνδυνο αλλά και κυρίως την ευθύνη σας έναντι τρίτων.

   

Επισκευή αυτοκινήτου

Επισκευάστε άμεσα και χωρίς κόστος το αυτοκίνητό σας σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος για ζημιές για τις οποίες δεν ευθύνεστε, σε ένα από τα συνεργαζόμενα με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργεία.

 
                                                            
 

Θραύση Κρυστάλλων

Επειδή είστε πελάτης της Ευρωπαϊκής Πίστης, θέλουμε να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και φροντίδα για το όχημά σας. Για το λόγο αυτό, η Ευρωπαϊκή Πίστη εμπιστεύεται την Carglass® για επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων του οχήματός σας.

Χάρη στη συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Πίστη και στην Carglass® δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για χαρτιά ή οικονομικές δαπάνες, θα χειριστούμε τα διαδικαστικά με τη μεγαλύτερη ευκολία για εσάς.

H Carglass® διαθέτει εκτενές πανελλήνιο δίκτυο με 21 εταιρικά καταστήματα και πάνω από 70 εξουσιοδοτημένα κέντρα σε περιοχές εύκολα προσβάσιμες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Η Carglass® προσφέρει εγγύηση εφ’ όρου ζωής για όλες τις υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων.

 

 


play-button-red-300x300

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
SAEMENS CO. INSURANCE BROKERS
3ης Σεπτεμβρίου 56, Τ.Κ 10433

Xάρτης

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
ΤΗΛ. 210 8834101
FAX. 210 8834990
saemens

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Επικοινωνία