ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  

 

Αντικείμενο της ασφάλισης είναι η κάλυψη των κινδύνων που απειλούν την επιχείρησή σας ανεξάρτητα από το μέγεθος, την τοποθεσία ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Σκοπός της ασφάλισης είναι η εξασφάλιση της επιχείρησή σας προστατεύοντας τόσο το κτίριο όσο και το περιεχόμενο και το εμπόρευμα, τον εξοπλισμό αλλά και τις βελτιώσεις που εσείς έχετε πραγματοποιήσει στο κτίριο. Έτσι μπορείτε με σιγουριά να εξασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας θα συνεχίσει να λειτουργεί ό,τι και άν συμβεί. 

  

SAEMENS

Προσέχει τους Συνεργάτες της γιατί φροντίζει να είναι πλήρως ενημερωμένοι με την αγορά, δίνοντάς τους όλα τα εφόδια ώστε να είναι σωστοί επαγγελματίες. Εξυπηρετούνται άμεσα από ανθρώπους  που έχουν άπταιστη γνώση των ασφαλίσεων και όχι από τηλεφωνητές.  Τα ασφάλιστρα των πελατών τους κατατίθενται κατευθίαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εταιριών που τους ασφαλίζουν, για να είναι κατοχυρωμένοι οι πελάτες τους αλλά και οι ίδιοι. Επίσης, αναζητώντας ασφαλιστικές λύσεις και προγράμματα μεταξύ πολλών σοβαρών εταιριών μπορούν να εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών τους και η Saemens με την σειρά της φροντίζει να τους πληρώνει αμέσως, χωρίς χρονοτριβές και καθυστερήσεις.

Αφού δοκιμαστούν για τρία χρόνια και εφόσον είναι σωστοί επαγγελματίες με ευχαριστημένους πελάτες, συμμετέχουν πλέον στα κέρδη της εταιρίας με βάση τα αποτελέσματά τους. Έτσι γνωρίζουν πως το μέγιστο συμφέρον τους είναι να έχουν τους πελάτες τους σωστά ασφαλισμένους και ως εκ τούτου ευχαριστημένους.

Όλα τα παραπάνω τονίζουν την προσοχή που δίνει η εταιρία μας στους πελάτες της.Ασφαλίζουμε τις πραγματικές τους ανάγκες και τις πραγματικές τους αξίες, μέσω έμπειρων και έντιμων επαγγελματιών και όχι μέσω απρόσωπων διαδυκτιακών διαδικασιών (manytime, youdirect και άλλα παρόμοια).

Γιατί ασφάλιση χωρίς την παρουσία, συμβουλή και συμβολή ενός σωστού ασφαλιστικού συμβούλου, είναι σαν να πηγαίνεις στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο ή να ζητάς ιατρική γνωμάτευση από νοσοκόμο αντί του ειδικού γιατρού για αποφυγή ή μείωση του κόστους.  

Επικοινωνία

Κεντρικά
3ης Σεπτεμβρίου 56, 2ος  όροφος,
Αθήνα Τ.Κ. 10433
  210 8834101


Γραφεία Συνεργατών
Ηφαιστου 2, 1ος οροφος, Ορεστιαδα Τ.Κ. 68200
κα Παρασκευοπούλου - Ζαφειρακίδου Α. και συνεργάτες.
  6932968978

Μιαούλη 15, 1ος όροφος,
Αλεξανδρούπολη, 68100

κ. Δαρίδης Θεολόγος- Άκης και συνεργάτες.

  6978318352

Φόρμα Ενδιαφέροντος Εαν επιθυμείτε ενημέρωση από ασφαλιστικό σύμβουλο στον χώρο σας για ασφαλιστικά σας θέματα ή πληροφορίες σχετικά με κάποιο ασφαλιστικό πρόγραμμα συμπληρώστε τη  φόρμα επικοινωνίας.

Πατήστε εδώ

AGROTIKI

ATE

 Επαγγελματική στέγη

Πολυδιάστατο, πολύτιμο, λειτουργικό όπως και η επιχείρησή σαςΤο πρόγραμμα SUPER ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης που καλύπτει όλους τους κινδύνους που απειλούν την περιουσία σας. Απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες και/ή ενοικιαστές γραφείων, εμπορικών καταστημάτων (με ή χωρίς αποθήκες), αποθηκευτικών χώρων, εργαστηρίων, πρατηρίων και μικρών βιοτεχνιών, εφ' όσον τα συνολικά ασφαλιζόμενα κεφάλαιά τους δεν υπερβαίνουν τα ακόλουθα ποσά :Παρεχόμενες καλύψεις

 • Πυρκαγιά
 • Κεραυνός
 • Πυρκαγιά από δάσος,
 • Καπνός από όπου και αν προέρχεται
 • Θραύση κρυστάλλων -υαλοπινάκων
 • Έκρηξη από κάθε αιτία
 • Πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα
 • Έξοδα άντλησης υδάτων
 • Βραχυκύκλωμα
 • Διάρρηξη σωληνώσεων, διαρροή σπρίνκλερς
 • Πτώση αεροσκαφών
 • Πρόσκρουση οχήματος
 • Διαταραχή δημόσιας τάξης: (στάσεις - απεργίες- οχλαγωγίες - πολιτικές ταραχές - κακόβουλες ενέργειες - τρομοκρατικές ενέργειες)
 • Αποκομιδή συντριμμάτων και ερειπίων
 • Αστική Ευθύνη από Φωτιά και/ή έκρηξη
 • Αστική Ευθύνη επαγγελματικού χώρου
 • Ζημιά συνεπεία Διακοπής Εργασιών
 • Ληστεία
 • Έξοδα μελετών και άδειας για την αποκατάσταση των ζημιών
 • Κάλυψη υπασφάλισης

Προαιρετικές

 • Κλοπή
 • Ζημιές οικοδομής από κλοπή
 • Σεισμός

 

Πρόγραμμα «ΔΙΟΝΥΣΟΣ»

 Το νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη στην ξενοδοχειακή σας μονάδα με πολύ χαμηλό κόστος. ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ø      Πυρκαγιά, Κεραυνός, Πτώση Αεροσκαφών

Ø      Έκρηξη φυσική ή χημική

Ø      Πυρκαγιά από Δάσος ή συστάδες δένδρων – θάμνων

Ø      Πλημμύρα. Θύελλα, Καταιγίδα

Ø      Έξοδα άντλησης υδάτων

Ø      Διάρρηξη σωληνώσεων ύδρευσης – κεντρικής θέρμανσης – κλιματισμού – πυρόσβεσης, υπερχείλιση δεξαμενών

Ø      Διάρρηξη σωληνώσεων εγκαταστάσεων SPRINKLERS

Ø      Καπνός

Ø      Αποκομιδή Συντριμμάτων

Ø      Πτώση δένδρων ή κλαδιών ή τηλεφωνικών στύλων

Ø      Πρόσκρουση Οχημάτων Τρίτων

Ø      Αστική Ευθύνη του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές έναντι τρίτων (ομόρων) συνεπεία Φωτιάς ή Έκρηξης ή διαρροής υδάτων

Ø      Καθίζηση -ύψωση- κατολίσθηση συνεπεία καλυπτομένων κινδύνων

Ø      Χιόνι, χαλάζι, παγετός

Ø     Τρομοκρατικές Ενέργειες

Ø      Στάσεις και απεργίες - Πολιτικές ταραχές

Ø      Κακόβουλη βλάβη

Ø      Κλοπή του ασφαλισμένου περιεχομένου συνεπεία διάρρηξης

Ø      Ζημιές κτιρίου συνεπεία διάρρηξης

Ø      Θραύση στα σταθερά αναρτημένα και προσδεδεμένα κρύσταλλα – υαλοπίνακες των θυρών και των παραθύρων των ασφαλισμένων κτιρίων

Ø      Ζημιές εξωτερικών πινακίδων και επιγραφών

Ø      Ηλεκτρικές βλάβες μηχανημάτων

Ø      Αλλοίωση εμπορευμάτων λόγω διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος

Ø      Έξοδα – αμοιβές μηχανικών και αρχιτεκτόνων

Ø      Απώλεια χρημάτων συνεπεία ένοπλης ληστείας

Ø      Σεισμός και Πυρκαγιά συνεπεία Σεισμού

Ø      Αστική ευθύνη από την λειτουργία της Ξενοδοχειακής ΜονάδαςΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗΑπώλεια Μικτών Κερδών συνεπεία καλυπτομένων κινδύνων με Μέγιστη Περίοδο Αποζημίωσης 12 μήνες  

AIG

aig insurance

Καθημερινά, εξασφαλίζουμε την επιτυχία και το μέλλον επιχειρήσεων όπως η δική σας. Οι καλύψεις και οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, από μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς με σύνθετες ανάγκες σε παγκόσμιο επίπεδο, μέχρι μικρότερες και μεσαίες επιχειρήσεις.Πέρα από προγράμματα για τους συνήθεις κινδύνους που ενδέχεται να αντιμετωπίσει μία εταιρία, οι ασφαλιστικές λύσεις μας καλύπτουν σύγχρονες και πιο περίπλοκες απειλές, όπως οι ηλεκτρονικοί και διαδικτυακοί κίνδυνοι, η περιβαλλοντική μόλυνση, η ευθύνη των στελεχών διοίκησης κ.α.

Η ευθύνη περιβαλλοντικής ρύπανσης ενέχει σοβαρούς οικονομικούς κινδύνους για τις επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Παρόλο που η αυξανόμενη περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση του κοινού και η εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2004/35/ΕΚ (Προεδρικό Διάταγμα 148) έχουν αυξήσει την περιβαλλοντική ευθύνη των επιχειρήσεων, τα συνήθη ασφαλιστήρια αστικής ευθύνης αδυνατούν να ανταποκριθούν πλήρως στις ανάγκες τους, καθώς εξαιρούν τη σταδιακή ρύπανση και τις ζημίες στη βιοποικιλότητα.
Την τελευταία δεκαετία, η AIG προσφέρει με συνέπεια καινοτόμα ασφαλιστικά προγράμματα για περιβαλλοντική ευθύνη των επιχειρήσεων στην Ευρώπη.
Η δέσμευσή μας προς στους ασφαλισμένους μας είναι ο λόγος δημιουργίας του EnviroPro, ενός καινοτόμου προϊόντος διευρυμένης κάλυψης που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

Απευθύνεται σε:

Βιομηχανίες (χημικών, καθαριστικών, λιπασμάτων, πλαστικών, μετάλλου, αλουμινίου, κατασκευαστές μπαταριών, επεξεργασίας ξύλου, χάρτου-χαρτοπολτού, κλωστοϋφαντουργίας, τροφίμων), αποθηκευτικούς χώρους, εταιρίες διαχείρισης αποβλήτων, κατασκευαστικές εταιρίες, εμπορικές επιχειρήσεις, γεωργική-κτηνοτροφική εκμετάλλευση, πολυεθνικές επιχειρήσεις

Κύρια Πλεονεκτήματα

  • Ευρεία, ευέλικτη κάλυψη
  • Δυνατότητα προσαρμογής των όρων ασφάλισης ώστε
  • να καλύπτουν και τις πιο σύνθετες ασφαλιστικές ανάγκες
  • Εύκολη διαχείριση, άμεση εξυπηρέτηση
  • Ασφάλιση από μία αξιόπιστη και οικονομικά ισχυρή Εταιρία
  • Αποδεδειγμένη εμπειρία τόσο στον σχεδιασμό της
  • κάλυψης, όσο και την άμεση αποζημίωση
   

Παρέχεται κάλυψη για

  • Αποκατάσταση ή επαναφορά της βιοποικιλότητας
  • Έξοδα υπεράσπισης για τη διερεύνηση, διευθέτηση και διακανονισμό καλυπτόμενων απαιτήσεων
  • Δαπάνες πρόληψης και μετριασμού των επιπτώσεων από συνθήκες ρύπανσης ή περιβαλλοντικής ζημίας
  • Ζημία προκαλούμενη από αιφνίδιο ή σταδιακό περιστατικό ρύπανσης
  • Κόστος καθαρισμού εγκαταστάσεων (ιδίων ή τρίτων)
  • Σωματικές Βλάβες και Υλικές Ζημίες που προκαλούνται από συνθήκες ρύπανσης

Η ασφάλιση Περιουσιακών Στοιχείων με μια ματιά

Η ανάγκη προστασίας των περιουσιακών στοιχείων αλλά και της λειτουργίας των επιχειρήσεων από παράγοντες εσωτερικούς (λειτουργία, συντήρηση ή έλλειψή της, είδος εργασιών, κ.α.) και/ή εξωτερικούς που μπορούν να προκαλέσουν ζημίες σε περιουσιακά στοιχεία αλλά και να συντελέσουν στη διακοπή της λειτουργίας τους με αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων.

Διαλέγω την AIG:

Έχει εκτεταμένη εμπειρία ανάληψης κινδύνων, διακρίνεται για την εξειδικευμένη διαχείριση αξιώσεων - με ιδιαίτερη ευαισθησία και διακριτικότητα για τις εμπορικές σας σχέσεις, χαρακτηρίζεται από την επιθυμία της να χτίσει μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά Γενικών Ασφαλειών.Είδη Ασφάλισης:

 • Ασφάλεια Κατά Παντός Κινδύνου

  Μια δυνατότητα ευρύτερης προστασίας από αυτήν που προσφέρει το συμβόλαιο Κατονομαζόμενων Κινδύνων αποτελεί η ασφάλιση με το συμβόλαιο «Κατά Παντός Κινδύνου» ("All Risks").

  Ασφάλεια Κατά Παντός Κινδύνου Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού

  Λόγω των ιδιαίτερων απαιτήσεων και προδιαγραφών του εξοπλισμού των επιχειρήσεων, απαιτήθηκε για την προστασία τους η δημιουργία της "Ασφάλισης Κατά Παντός Κινδύνου Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού" που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ασφάλιση των ηλεκτρονικών μηχανημάτων στη βιομηχανία, στην πληροφορική, στην ιατρική, στις τηλεπικοινωνίες, κ.α.

  Ασφάλεια Κατονομαζόμενων Κινδύνων

  Με το πρόγραμμα ασφάλισης κατονομαζόμενων κινδύνων της AIG, η επιχείρηση έχει την δυνατότητα να «χτίσει» το δικό της ασφαλιστικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες της.

  Ασφάλεια Μηχανικών Βλαβών

  Κάθε ζημία στα μηχανήματα μιας επιχείρησης, εκτός του ότι επηρεάζει την δυναμικότητα της παραγωγής, κοστίζει τόσο ως προς την αποκατάσταση, όσο και ως προς την παρουσία της επιχείρησης στην αγορά.

  Ασφάλεια Τρομοκρατικών Ενεργειών

  Ένα ακόμη πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης της AIG, το οποίο δίνει λύση στην ασφαλιζόμενη επιχείρηση που αισθάνεται την ανάγκη της προστασίας από τρομοκρατικές ενέργειες.

Σε κάθε είδους επιχείρηση

είναι δυνατόν να συμβούν γεγονότα από υπαιτιότητά της, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της, που μπορεί να προκαλέσουν ζημίες σε τρίτους.

Ασφάλεια Ευθυνών

Η AIG σας παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα όσον αφορά στην Αστική Ευθύνη Επιχειρήσεων, Γενική Αστική Ευθύνη, Αστική Ευθύνη Προϊόντος, Επαγγελματική Ευθύνη και Αστική Ευθύνη Ταξιδιωτικών Γραφείων.

 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης Επιχειρήσεων

  Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο «Αστικής Ευθύνης Επιχειρήσεων» της AIG προσφέρει κάλυψη των επιχειρήσεων έναντι αξιώσεων τρίτων για καταβολή αποζημιώσεων ως συνέπεια σωματικών βλαβών και υλικών, περιουσιακών ζημιών, καθώς και αξιώσεων για προσβολή προσωπικότητας ή βλάβης από διαφήμιση.

  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης Προϊόντος

  Το πρόγραμμα ασφάλισης της "Αστικής Ευθύνης Προϊόντων" της AIG προσφέρει πλήρη κάλυψη των επιχειρήσεων, αναλαμβάνοντας την υπεράσπιση απαιτήσεων και την αποζημίωση οιουδήποτε ζημιωθεί από την χρήση / κατανάλωση των προϊόντων.

  Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Γραφείων

  Η ασφάλιση "Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Γραφείων" της AIG προσφέρει πλήρη κάλυψη των επιχειρήσεων, για απαιτήσεις και αποζημιώσεις λόγω σωματικής βλάβης ή υλικής ζημίας σε σχέση με τις υπηρεσίες που παρέχει το ταξιδιωτικό γραφείο.

  Ασφάλεια Γενικής Αστικής Ευθύνης

  Το πρόγραμμα ασφάλισης "Γενικής Αστικής Ευθύνης" της AIG προσφέρει πλήρη κάλυψη των επιχειρήσεων για απαιτήσεις και αποζημιώσεις από την δραστηριότητα της επιχείρησης και των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί.

  Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης

  Οι Επαγγελματίες στο χώρο των υπηρεσιών κατέχουν γνώσεις, εμπειρία και ικανότητες που η κοινωνία μας αναγνωρίζει ότι είναι μεγάλης αξίας. Ο τομέας των υπηρεσιών όμως χαρακτηρίζεται από έντονο ανταγωνισμό και στενούς χρονικούς περιορισμούς και μέσα σε αυτό το περιβάλλον οι επαγγελματίες του χώρου οφείλουν να παρέχουν υπηρεσίες με το μέγιστο βαθμό επιμέλειας.

Ασφάλιση Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης

Η AIG είναι ο αναγνωρισμένος παγκόσμιος ηγέτης στη παροχή "Ασφάλισης Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης".

Ασφάλεια Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης

Η Ασφάλιση Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης καλύπτει διευθυντές και στελέχη έναντι απαιτήσεων τρίτων (όπως επίσημες αρχές, πελάτες, μετόχους, προμηθευτές, εργαζομένους) ή ακόμα και έναντι της εταιρίας τους. Καλύπτει την αμοιβή εξωτερικών συμβούλων για την υπεράσπιση ενός διευθυντή ή στελέχους έναντι τέτοιων απαιτήσεων, καθώς και αποζημιώσεων και διακανονισμών, υπό την προϋπόθεση ότι δεν τίθεται θέμα δόλου από την πλευρά του.

 • Business Guard

  Το BusinessGuard απευθύνεται σε εταιρείες εισηγμένες σε χρηματιστηριακή αγορά καθώς και σε όλες τις εταιρείες με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο των €50.000.000.

  Management Guard

  Ένα Μοναδικό στην ασφαλιστική αγορά Πολυασφαλιστήριο που προσφέρει προστασία στις επιχειρήσεις και στα στελέχη τους παρέχοντας καλύψεις Ευθύνης Διοίκησης Επιχειρήσεων και Χρηματικών Απωλειών. Καλύπτει τόσο την επιχείρηση, το νομικό δηλαδή πρόσωπο, όσο και τα φυσικά πρόσωπα.

  Ευθύνη Εργατικής Πρακτικής

  Η Ασφάλιση ευθύνης εργατικής πρακτικής προστατεύει την εταιρία και τα στελέχη της έναντι απαιτήσεων που προέρχονται από παραβάσεις της Εργατικής Νομοθεσίας, όπως για παράδειγμα διακρίσεις κάθε είδους, άδικη απόλυση αλλά και σεξουαλική παρενόχληση.

Ασφάλεια Απώλειας Χρημάτων και Εμπιστοσύνης Υπαλλήλων

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έξαρση του οικονομικού εγκλήματος. Περιστατικά όπως ένοπλες ληστείες και διαρρήξεις έχουν αυξηθεί τόσο σε συχνότητα όσο και σε ένταση κοστίζοντας στις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από τη δραστηριότητα, το μέγεθος τους ή την οργάνωση τους.   Εκτός όμως από αυτές τις περιπτώσεις συχνά οι επιχειρήσεις πέφτουν θύματα και των ίδιων των υπαλλήλων τους οι οποίοι λόγω της θέσης τους καταφέρνουν μόνοι τους ή σε συνεργασία με άτομα και εκτός της επιχείρησης να υπεξαιρέσουν μεγάλα χρηματικά ποσά πλαστογραφώντας υπογραφές και τιμολόγια, παραποιώντας έγγραφα και επιστρατεύοντας κάθε δυνατό μέσο για την επίτευξη οικονομικού οφέλους εις βάρος του εργοδότη τους.   Η υπεξαίρεση ενός σημαντικού ποσού θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας σε μια επιχείρηση και να την οδηγήσει ακόμη και στην χρεοκοπία. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τις επιχειρήσεις είναι ότι ακόμη και αν διαθέτουν μηχανισμούς ελέγχου πολλές φορές αυτοί είναι ανίσχυροι να περιορίσουν απόλυτα τέτοιες συμπεριφορές ενώ όταν μια υπεξαίρεση χρημάτων ανακαλύπτεται είναι συνήθως πολύ αργά.

Απευθύνεται σε:

Σε εμπορικές επιχειρήσεις με σκοπό να τους προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία από παράνομες και δόλιες πράξεις υπαλλήλων και τρίτων περιορίζοντας έτσι την οικονομική τους απώλεια προστατεύοντας τον ισολογισμό τους.

Πλεονεκτήματα

  • Εκτεταμμένη εμπειρία ανάληψης κινδύνου
  • Εξειδικευμένη διαχείριση αξιώσεων - με ιδιαίτερη ευαισθησία και διακριτικότητα για τις εμπορικές σας σχέσεις
  • Επιθυμία να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας
  • Εκτεταμμένη εμπειρία στην Ασφάλεια Χρηματικών Απωλειών
  • Ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά Γενικών Ασφαλειών.

Ασφάλεια Μεταφορών
Συγκεκριμένα, προσφέρεται η ασφάλιση των εμπορευμάτων (ανεξάρτητα από την κατηγορία του, δηλαδή: χύμα υγρά ή στερεά φορτία, εξειδικευμένα φορτία ή γενικά φορτία), τα οποία διακινούνται με οποιοδήποτε αναγνωρισμένο μεταφορικό μέσο (φορτηγό – αυτοκίνητο, πλοίο, αεροπλάνο, ταχυδρομείο, courier ή συνδυασμός αυτών δηλαδή μικτές/σύνθετες μεταφορές), από φυσική ζημία ή απώλεια και η επαναφορά του ασφαλιζόμενου στην οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν την επέλευση του ασφαλισμένου κινδύνου.

Απευθύνεται σε:

Επιχειρήσεις που θέλουν να ασφαλίσουν τα μεταφερόμενα εμπορεύματα τους (εισαγωγές – εξαγωγές – εσωτερικές διακινήσεις) από φυσική ζημία ή απώλεια.

Πλεονεκτήματα

  • Εκτεταμμένη εμπειρία ανάληψης κινδύνου
  • Εξειδικευμένη διαχείριση αξιώσεων - με ιδιαίτερη ευαισθησία και διακριτικότητα για τις εμπορικές σας σχέσεις
  • Επιθυμία να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας
  • Εκτεταμμένη εμπειρία στην Ασφάλεια Χρηματικών Απωλειών
  • Ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά Γενικών Ασφαλειών

Καλύψεις

  • Εισαγωγές από διάφορες χώρες του κόσμου μέχρι Ελλάδα
  • Εξαγωγές από Ελλάδα προς διάφορες χώρες του κόσμου
  • Μεταφορές από χώρα σε χώρα χωρίς ενδιάμεσο σταθμό στην Ελλάδα (προϋπόθεση ύπαρξης νομίμου συμφέροντος στην Ελλάδα)
  • Εσωτερικές διακινήσεις (σε διάφορα μέρη εντός Ελλάδας)

  Οι καλύψεις είναι σύμφωνα με τις ρήτρες του Ινστιτούτου των 'Αγγλων Ασφαλιστών (Institute Cargo Clauses [A], [B], [C]).

 

Ασφάλειες Έργων

Ασφαλίζονται τα έργα Πολιτικού Μηχανικού και/ή έργα Μηχανολόγου Μηχανικού για υλικές ζημίες που θα υποστούν αλλά και η απώλεια μελλοντικών εσόδων/κερδών λόγω καθυστέρησης της αποπεράτωσής τους.

Είδη Ασφαλίσης Έργων:

Παρέχονται οι Καλύψεις κατά παντός κινδύνου Εργολάβων και κατά παντός κινδύνου Συναρμολόγησης

 • Ασφάλεια Κατά Παντός κινδύνου Εργολάβων

  Οι εργολάβοι αναλαμβάνουν κατά την εκτέλεση των εργολαβιών τους σημαντικούς οικονομικούς κινδύνους. Ευθύνονται και καλούνται να αποκαταστήσουν κάθε ζημιά μέσα στο εργοτάξιο: από ζημιές φυσικών φαινομένων, κακόβουλες ενέργειες, ανθρώπινη αμέλεια μέχρι λανθασμένο σχεδιασμό/εκτέλεση.

  Ασφάλεια κατά παντός κινδύνου Συναρμολόγησης

  Οι ανάδοχοι αναλαμβάνουν κατά την συναρμολόγηση μεγάλων μηχανολογικών μονάδων σημαντικούς οικονομικούς κινδύνους.

 

Ασφάλεια Διαχείρισης Κρίσεων

Η εξασφάλιση της βιωσιμότητας και συνέχειας μια επιχείρησης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από την ετοιμότητά της να αντιμετωπίζει διάφορες «κρίσεις»

Ασφάλεια Διαχείρισης Κρίσεων

Προγράμματα Ασφάλειας Απαγωγής και Λύτρων και Ασφάλειας Ανάκλησης Προϊόντων

 • Ασφάλεια Ανάκλησης Προϊόντων

  Η κυκλοφορία στην αγορά ελαττωματικών προϊόντων που θα μπορούσαν να ενέχουν κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών, αποτελεί μία πραγματική απειλή για όλες τις επιχειρήσεις που εμπλέκονται στην αλυσίδα από την παραγωγή ως την κατανάλωση των προϊόντων.

  Ασφάλεια Απαγωγής και Λύτρων

  Γεγονότα όπως οι απαγωγές, η απαίτηση λύτρων και οι εκβιασμοί ήταν μέχρι πρόσφατα σχετικά άγνωστα φαινόμενα για τον ελληνικό χώρο.

GENERALI

 generali MIKR0epixeirhsewnΕπιχειρήσεων

Η ασφάλιση επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενό τους, εμπεριέχει ιδιαιτερότητες και δεδομένα που πρέπει να αναλύονται προσεκτικά ώστε να εξασφαλίζεται πλήρης και σωστή ασφαλιστική κάλυψη.

Ο Όμιλος Generali, παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλιση επιχειρήσεων και με μακρόχρονη εμπειρία στην ασφάλιση κάθε είδους επιχείρησης, σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το ασφαλιστικό πρόγραμμα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Η Generali σας προσφέρει όλες τις καλύψεις που χρειάζεστε για να επιλέξετε αυτές που θεωρείτε αναγκαίες για την προστασία της περιουσίας σας.

Γι αυτό, εκτός από τις πάγιες καλύψεις της περιουσίας σας έναντι φωτιάς, πλημμύρας, έκρηξης, βραχυκυκλώματος κτλ., σας προσφέρουμε λύσεις που αφορούν την αστική ευθύνη της επιχείρησής σας, την αστική ευθύνη προϊόντων, την ασφάλιση των εργαζομένων σας. Επίσης μπορείτε να καλύψετε και την απώλεια των κερδών σας καθώς και τον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό.

Με τη διαδικασία αυτή οι καλύψεις που προσφέρονται μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και προδιαγραφές, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο προσαρμοσμένο στις δικές σας προσωπικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις.

Για ακόμη πιο σωστή και ουσιαστική προστασία η Generali σας παρέχει δύο μορφές ασφαλιστικών καλύψεων:

για ασφαλιζόμενα κεφάλαια μέχρι 1.000.000 ευρώ.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΧΡΙ 1.000.000 ΕΥΡΩ

Η ασφάλιση επιχειρήσεων μέχρι 1.000.000 ευρώ, ανεξάρτητα από το αντικείμενό τους, εμπεριέχει ιδιαιτερότητες και δεδομένα που πρέπει να αναλύονται προσεκτικά ώστε να εξασφαλίζεται πλήρης και σωστή ασφαλιστική κάλυψη.

Ο Όμιλος Generali , παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλιση επιχειρήσεων και με μακρόχρονη εμπειρία στην ασφάλιση κάθε είδους επιχείρησης, δημιούργησε το ασφαλιστικό πρόγραμμα BUSINESS Value με στόχο να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης ή επαγγελματικής δραστηριότητας.

Προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη, προσαρμογή στις δυνατότητές σας και πλήρη διαφάνεια στους όρους του συμβολαίου σας. Το BUSINESS Value είναι ένα πλήρες πρόγραμμα προστασίας που διασφαλίζει την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας της επιχείρησής σας, ό,τι και αν συμβεί και σας καλύπτει ασφαλίζοντας τον εξοπλισμό, το κτήριο, τα προϊόντα ακόμα και το ανθρώπινο δυναμικό στο χώρο της εργασίας του, εξασφαλίζοντας κάθε λεπτομέρεια όπως αυτόματη κάλυψη για τα νεοαποκτηθέντα περιουσιακά στοιχεία ή τυχόν κτηριακές βελτιώσεις, ενώ σας αποζημιώνει στην αξία αντικατάστασής τους με καινούργια.για ασφαλιζόμενα κεφάλαια άνω του 1.000.000 ευρώ.ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΝΩ ΤΟΥ 1.000.000 ΕΥΡΩ

Οι καλύψεις που προσφέρονται για ασφαλιζόμενο κεφάλαιο άνω του 1.000.000 ευρώ μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και προδιαγραφές, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο προσαρμοσμένο στις δικές σας προσωπικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις.

Το υψηλό επίπεδο των επαγγελματιών που ασχολούνται με τις ασφαλίσεις μεγάλων κινδύνων καθώς και η παγκόσμια εμπειρία μας είναι τα εχέγγυα για την καλύτερη κάλυψη που μπορείτε να παρέχετε στην περιουσία σας.

EUNIKI

 ethnikiproionta epixirisiΗ Εθνική Ασφαλιστική γνωρίζοντας τις δυσκολίες του σημερινού επιχειρηματία καθώς και τη σημασία της μελλοντικής εξασφάλισης της επιχείρησής σας, σχεδίασε και προσφέρει το ανανεωμένο πρόγραμμα «Εθνική & Επιχείρηση Plus». Το πρόγραμμα ανταποκρίνεται πλήρως στις ασφαλιστικές ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, προσφέροντας ένα πλήθος καλύψεων που αντιμετωπίζουν όλους τους πιθανούς κινδύνους που είναι δυνατόν να απειλήσουν τη λειτουργία της επιχείρησής του. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά πακέτα (ΑΠΛΟ, ΣΥΝΘΕΤΟ και ΠΛΗΡΕΣ) προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής του πακέτου εκείνου που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησης και στις οικονομικές σας δυνατότητες. Προστατεύει την επιχείρησή σας, με ένα πλήθος βασικών και προαιρετικών καλύψεων που αφορούν στην ασφαλιστική κάλυψη

 • Του Κτίσματος ή των βελτιώσεων του κτίσματος
 • Του Περιεχόμενου
 • Του ίδιου του Επιχειρηματία

Το πρόγραμμα, στοχεύει στην ασφάλιση επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών (γραφεία, ιατρεία κλπ), Καταστημάτων Εμπορικών Επιχειρήσεων, Αποθηκών Εμπορικών Επιχειρήσεων, Μικρών Μεταποιητικών Επιχειρήσεων. Οι καλύψεις που σας προσφέρει είναι οι εξής: Απλό Πακέτο Καλύπτει τις ζημιές στην επιχείρησή σας από:

 • ΠΥΡΚΑΓΙΑ και από ΠΤΩΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ
 • ΚΑΠΝΟ
 • ΕΚΡΗΞΗ (Φυσική και Χημική)
 • ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΔΑΣΟΣ
 • ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ή και ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

και ακόμη:

 • ΕΞΟΔΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ- ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ
 • ΕΞΟΔΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΕΡΕΙΠΙΩΝ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ-ΣΥΝΤΡΙΜΜΑΤΩΝ
 • ΕΞΟΔΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ της ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
 • ΕΞΟΔΑ ΑΜΟΙΒΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ -ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ για αποκατάσταση ζημιών
 • ΖΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΑΠΟ ΚΛΟΠΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΗΞΗ:
 • ΟΡΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 10%, για την πλήρη κάλυψη του ασφαλισμένου ακόμη και στην περίπτωση υπασφάλισής του (σε ποσοστό μέχρι 10%)

Σύνθετο ΠακέτοΠροσφέρει όλες τις καλύψεις του Απλού πακέτου και επιπλέον καλύπτει τις ζημιές στην επιχείρησή σας από:

 • ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ - ΘΥΕΛΛΑ
 • ΠΛΗΜΜΥΡΑ
 • ΧΙΟΝΙ - ΧΑΛΑΖΙ -ΠΑΓΕΤΟ
 • ΔΙΑΡΡΗΞΗ, ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ Ή/ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΨΥΞΗΣ, ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, SPRINKLERS
 • ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Και ακόμη καλύπτει:

 • ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ

 Πλήρες ΠακέτοΠροσφέρει όλες τις καλύψεις του Σύνθετου πακέτου και επιπλέον καλύπτει τις ζημιές στην επιχείρησή σας από:

 • ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
 • ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ, ΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΧΛΑΓΩΓΙΕΣ
 • ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ και ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ
 • ΠΤΩΣΗ ΔΕΝΔΡΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ Ή ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΥΛΩΝ (εξαιτίας φυσικών αιτιών)
 • ΚΑΘΙΖΗΣΗ - ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ-ΥΨΩΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ

Και ακόμη:

 • ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (ή και μερών / συσκευών αυτών) και ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
 • ΘΡΑΥΣΗ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ-ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ (θυρών / προθηκών)
 • ΘΡΑΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ-ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ
 • ΕΞΟΔΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
 • ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
 • ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ προς τρίτους από ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ή / και ΕΚΡΗΞΗ
 • ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ προς τρίτους από ΔΙΑΡΡΟΗ ΥΔΑΤΟΣ
 • ΖΗΜΙΕΣ στον ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ (από κάθε κίνδυνο)
 • ΚΛΟΠΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΛΗΣΤΕΙΑ
 • ΑΥΞΗΣΗ 15% ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΝ του ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (με αυτόματη διαδικασία και χωρίς κόστος για τον ασφαλισμένο) σε συγκεκριμένη κατ' έτος χρονική περίοδο
 • ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (με γνωστοποίηση της μέσα σε 60 ημέρες από την απόκτηση τους)

Προαιρετικές Καλύψεις

Εάν το επιθυμείτε, μαζί με το πακέτο που θα επιλέξετε, μπορείτε να ασφαλίσετε την επιχείρησή σας και με τις παρακάτω ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ:
 • KΛΟΠΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΔΙΑΡΡΗΞΗ & ΚΛΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΛΗΣΤΕΙΑ. Δίνεται ως προαιρετική κάλυψη στα πακέτα Απλό & Σύνθετο (στο Πλήρες έχει ενσωματωθεί και αποτελεί βασική κάλυψη).
 • ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ. Αφορά την αναγκαία συμπλήρωση των βασικών καλύψεων, για την ολοκλήρωση της ασφάλισης των επιχειρηματιών. Καλύπτει τα καθαρά κέρδη που χάνονται, και σταθερά έξοδα που εξακολουθούν να βαρύνουν την επιχείρηση μετά από καλυπτόμενη ζημιά. Προσφέρεται ακόμη και σε επιχειρήσεις που τηρούν λογιστικά βιβλία κατώτερης της Γ' κατηγορίας του ΚΒΣ, με ανεξάρτητο ασφαλιστήριο.
 • ΣΕΙΣΜΟΣ (ΠΥΡΚΑΓΙΑ ή/και ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ).
 • ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ προς τρίτους από τη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
 • ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του επιχειρηματία ασφαλιζομένου μας

Τα οφέλη που απολαμβάνετε με το πρόγραμμα «Εθνική & Επιχείρηση Plus» είναι τα εξής:

 • Σύγχρονη επικαιροποιημένη κατηγοριοποίηση των επαγγελμάτων, προσαρμοσμένη και σε νέες μορφές εμπορικής δραστηριότητας
 • Πλήρη κάλυψη των επιχειρήσεων καθώς και οργανωμένων επαγγελματικών στεγών (δικηγορικά γραφεία, αρχιτεκτονικά γραφεία, ιατρεία κ.λπ.) με ένα πλήθος παροχών που οργανώνονται σε τρία διαφορετικά πακέτα.
 • Μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής των κινδύνων που θέλετε να καλύψετε, ανάλογα με τις ανάγκες και τις οικονομικές σας δυνατότητες, με δυνατότητα συμπλήρωσης των βασικών καλύψεων και με άλλες προαιρετικές.
 • Ενιαίο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τις βασικές και συμπληρωματικές καλύψεις, για καλύτερη εξυπηρέτησή σας
 • Εξαιρετικά ανταγωνιστικά ασφάλιστρα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τα ανάλογα πακέτα μας
 • Μειωμένο κόστος ασφάλισης κινούμενο αντίστροφα όσο αυξάνουν τα ασφαλιζόμενα κεφάλαια
 • Κάλυψη της οικοδομής ή των βελτιώσεων της σε αξία Καινούργιου
 • Κάλυψη περιεχομένου σε πραγματική (τρέχουσα) αξία

EYROPAIKI

eyrwpaiki

Ασφάλεια Κτιρίου - Περιεχομένου Επιχείρησης

asfaleia ktirion

Η ανάγκη της απόλυτης ασφάλειας του κτιρίου και του περιεχομένου της επιχείρησής σας, από ένα πλήθος φυσικών και όχι μόνο κινδύνων, αποτελεί πλέον ένα από τα πρώτα μελήματα κάθε επιχειρηματία. Τα προγράμματα ασφάλισης επιχείρησης δίνουν τέλος στην ανασφάλειά σας. Κι αυτό γιατί, είναι σχεδιασμένα για να σας παρέχουν απόλυτη προστασία τόσο για το κτίριο όσο και για το περιεχόμενό του από κάθε κίνδυνο. Τα προγράμματα ασφάλειας επιχείρησης περιλαμβάνουν ένα εύρος καλύψεων που αφορούν τόσο την προστασία της επιχείρησης από πυρκαγιά που μπορεί να προκληθεί από αμέλεια, κεραυνό, έκρηξη, βραχυκύκλωμα, δάσος, όσο και από φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες, θύελλες, καταιγίδες, χιόνι, χαλάζι, παγετός. Επίσης παρέχουν ασφάλεια στην επιχείρησή σας από τον κίνδυνο κλοπής, ληστείας ταμείου, τρομοκρατικών ενεργειών, απεργιών, πολιτικών ταραχών, κακόβουλων βλαβών. Οι παροχές όμως δεν σταματούν εδώ. Τα προγράμματα ασφάλειας κτιρίων και επιχειρήσεων, προφυλάσσουν την επιχείρησή σας από τον κίνδυνο διαρροής ή θραύσης σωληνώσεων, πρόσκρουση οχήματος, θραύση των κρυστάλλων των βιτρινών, αστική ευθύνη μετάδοσης πυρκαγιάς σε τρίτους, απώλεια εισοδήματος, ακόμη και ζημιές από σεισμό.


Οικονομική Απώλειαoikonomikh apoleia

Τα προγράμματα οικονομικής απώλειας δημιουργήθηκαν προκειμένου να παρέχουν συμπληρωματική προστασία στην επιχείρηση σε περίπτωση που συμβεί υλική ζημιά (φωτιά, πλημμύρα, σεισμός κ.α.) στο κτίριο ή / και το περιεχόμενο. Οι συνήθεις καλύψεις αφορούν στην απώλεια εισοδήματος, στην απώλεια κερδών, στην απώλεια μισθωμάτων, καθώς επίσης και στα λειτουργικά έξοδα (τόκοι, μισθοί, αποζημιώσεις απολυομένων υπαλλήλων κ.α.), για όσο χρόνο μια επιχείρηση ή ένα ακίνητο που υπέστη ζημιά, χρειαστεί να επισκευάσει τις ζημιές αυτές, να ξαναλειτουργήσει η επιχείρηση ή να χρησιμοποιηθεί το ακίνητο. Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα οικονομικής απώλειας της Ευρωπαϊκής Πίστης, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Ασφάλιση Μεταφορώνasfaleia metaforon

Τα προγράμματα ασφάλισης μεταφορών, δίνουν τη δυνατότητα στις μικρές και μεγάλες εισαγωγικές ή εξαγωγικές επιχειρήσεις, να δραστηριοποιούνται πιο ενεργά εφ’όσον έχουν εξασφαλίσει την ασφαλή διακίνηση των εμπορευμάτων τους. Με τα προγράμματα ασφάλειας μεταφορών σας παρέχεται η προστασία που χρειάζεστε από τυχόν ζημιογόνα γεγονότα και επιτρέπει σε εσάς που ασχολείστε με το εμπόριο να αναλαμβάνετε με μεγαλύτερη σιγουριά εμπορικούς κινδύνους, επεκτείνοντας τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Ιδιαιτέρως, όταν το κόστος είναι ένα μικρό ποσοστό της εμπορικής αξίας των αντικειμένων, ενώ το όφελος είναι κυρίως η εξασφάλιση των συμφερόντων σας και η βιωσιμότητα της επιχείρησής σας. Η ασφάλιση μεταφορών των εμπορευμάτων στην Ελλάδα πλήττεται ιδιαιτέρως από τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες της εποχής. Η Ευρωπαϊκή Πίστη ανταποκρινόμενη στις υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις της συγκεκριμένης αγοράς, είναι δίπλα σας με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών και με σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης όλων των ειδών των εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων μηχανημάτων όπως και φωτοβολταϊκών συστημάτων. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε μαζί το πρόγραμμα ασφάλισης μεταφορών που ανταποκρίνεται πληρέστερα στις ανάγκες σας.

INTERAMERICAN

interamerican

Ασφάλιση Επιχειρήσεων – INTERAMERICAN Business

Εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο!

businessΖείτε από τη δουλειά σας. Η επιχείρησή σας εξασφαλίζει το εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας. Γι' αυτό είναι σημαντικό να λειτουργεί απρόσκοπτα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς εμπόδια.Ανεξάρτητα από το μέγεθος, την τοποθεσία ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, οι κίνδυνοι που απειλούν την επιχείρησή σας είναι πολλοί, απρόβλεπτοι και με δυσάρεστες συνέπειες. Τα προγράμματα ασφάλειας επιχειρήσεων INTERAMERICAN Business εξασφαλίζουν ολοκληρωμένα την επιχείρησή σας προστατεύοντας τόσο το κτίριο όσο και το περιεχόμενο και το εμπόρευμα, τον εξοπλισμό αλλά και τις βελτιώσεις που εσείς έχετε πραγματοποιήσει στο κτίριο. Έτσι μπορείτε με σιγουριά να εξασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας θα συνεχίσει να λειτουργεί ό,τι και άν συμβεί.

Προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων INTERAMERICAN BUSINESS

Τα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων INTERAMERICAN Business, είναι ιδανικά για τις μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, που καταλαμβάνουν χώρο μέχρι 150 τετραγωνικών μέτρων. Απευθύνονται στους επαγγελματίες που θέλουν να διασφαλίσουν το το εισόδημα της οικογένειάς τους, χωρίς να πληρώνουν υψηλό κόστος. Τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα οικονομικά και βασίζονται σε πρωτοποριακό τρόπο τιμολόγησης, που υπολογίζεται ανά τετραγωνικό μέτρο και δεν εξαρτάται από την περιοχή.

 • CLASSIC Εξασφαλίζει την επιχείρησή σας από μια σειρά κινδύνων, όπως φωτιά και πλημμύρα, αλλά και από ζημιές που μπορεί να υποστεί σε περίοδο ταραχών

Ενδεικτικά μηνιαία ασφάλιστρα

Ιατρείο Κατάστημα ρούχων Fast Food
Κτίριο Επιχείρηση Κτίριο Επιχείρηση Κτίριο Επιχείρηση
€2,67  €1,33  €3,33 €2,67 €4,00 €4,67

Τα ενδεικτικά μηνιαία ασφάλιστρα αφορούν σε επιχείρηση 80μ2, με απαλλαγή €1.000, απλό τύπο ασφάλισης.

 • EXTRAΕκτεταμένη ασφαλιστική προστασία και σιγουριά, με καλύψεις που, πέρα από τη βασική προστασία, εξασφαλίζουν την επιχείρηση και τον εξοπλισμό σας από κλοπή ή ληστεία αλλά και τη δική σας ευθύνη απέναντι σε τρίτους

Ενδεικτικά μηνιαία ασφάλιστρα

Ιατρείο Κατάστημα ρούχων Fast Food
Κτίριο Επιχείρηση Κτίριο Επιχείρηση Κτίριο Επιχείρηση
€3,33  €2,00  €4,00 €6,00 €4,67 €6,00

Τα ενδεικτικά μηνιαία ασφάλιστρα αφορούν σε επιχείρηση 80μ2, με απαλλαγή €1.000, απλό τύπο ασφάλισης.

 • TOTALΈνα ολοκληρωμένο πακέτο που προστατεύει εσάς, τους ανθρώπους και την επιχείρησή σας από κάθε πλευρά με καλύψεις σχεδιασμένες ώστε να διασφαλίζουν τη συνεχή λειτουργία της κάτω από όλες τις συνθήκες

Ενδεικτικά μηνιαία ασφάλιστρα

Ιατρείο Κατάστημα ρούχων Fast Food
Κτίριο Επιχείρηση Κτίριο Επιχείρηση Κτίριο Επιχείρηση
€4,00  €3,33  €4,67 €7,33 €5,33 €7,33

Τα ενδεικτικά μηνιαία ασφάλιστρα αφορούν σε επιχείρηση 80μ2, με απαλλαγή €1.000, απλό τύπο ασφάλισης.

Διαφοροποίηση στο ύψος των καλύψεων

Kαθώς η δραστηριότητα κάθε επιχείρησης διαφοροποιεί τους κινδύνους στους οποίους εκτίθεται, τα προγράμματα εντάσσουν τις επιχειρήσεις σε διαφορετικές ομάδες. Με τον τρόπο αυτό, καθορίζονται τα ασφάλιστρα που αντιστοιχούν ειδικά στο είδος της κάθε μίας. Επιπλέον, όλες οι επιχειρήσεις δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές, ούτε στα κτίρια στα οποία στεγάζονται ούτε και στο περιεχόμενο, δηλαδή στις βελτιώσεις που έχουν πραγματοποιήσει, στον εξοπλισμό ή στο εμπόρευμά τους. Τα προγράμματα ασφάλειας επιχειρήσεων INTERAMERICAN Business σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τύπο ασφάλισης (Απλό ή Super) και το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο που αντιστοιχεί στη δική σας επιχείρηση, ώστε να την καλύψετε με το σωστό τρόπο.

Ομάδα στην οποία υπάγεται η επιχείρηση Κεφάλαιο κτιρίου (€/μ2 ) Κεφάλαιο επιχείρησης* Απλό (€/μ2 ) Κεφάλαιο επιχείρησης* Super (€/μ2 )
1 Γραφεία, ιατρεία, επιχειρήσεις, σχετικές με την ιατρική και την αισθητική. Αίθουσες διαλέξεων, χορού, άθλησης, σχολεία, φροντιστήρια 1.000 €/μ2  300 €/μ2  800 €/μ2 
2 Εμπορικά καταστήματα τα οποία δεν έχουν οποιαδήποτε επεξεργασία πρώτης ύλης συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων πώλησης τροφίμων 1.000 €/μ2  500 €/μ2  800 €/μ2 
3 Επιχειρήσεις εστίασης με παρασκευή φαγητού σε οποιαδήποτε μορφή. Εργαστήρια και επιχειρήσεις με service και συντήρηση - επισκευή τελικών προϊόντων 1.000 €/μ2  400 €/μ2  600 €/μ2 

* Επιχείρηση: βελτιώσεις, εξοπλισμός, εμπορεύματα


Ασφάλιση Επιχειρήσεων - INTERAMERICAN Easy Business

Μια έξυπνη επαγγελματική κίνηση προστατεύει την επιχείρησή σας!

Ασφάλειες Επιχειρήσεων Easy BusinessΈχετε επενδύσει σημαντικά στην επιχείρησή σας, όχι μόνο οικονομικά αλλά και συναισθηματικά. Οι επαγγελματικές σας κινήσεις βασίζονται σε μελετημένα σχέδια, στη γνώση της αγοράς και σε μια στρατηγική που έχει στόχο να προστατεύσει και να αναπτύξει την επαγγελματική σας δραστηριότητα, εξασφαλίζοντας ένα ικανοποιητικό βιοτικό επίπεδο σε εσάς και την οικογένειά σας.Ως επιτυχημένος επιχειρηματίας, ξέρετε να εκτιμάτε αντικειμενικά τις καταστάσεις. Γνωρίζετε λοιπόν ότι η λειτουργία της επιχείρησής σας απειλείται από κινδύνους, πολλές φορές απρόβλεπτους και πάντα με δυσάρεστες συνέπειες. Κινδύνους που ο σύγχρονος επαγγελματίας δεν μπορεί να αγνοήσει. Για το λόγο αυτό η INTERAMERICAN δημιούργησε τα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων INTERAMERICAN Easy Business.

Προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων INTERAMERICAN Easy Business

Τα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων INTERAMERICAN Easy Business, απευθύνονται σε επιχειρήσεις με μεγαλύτερα ασφαλιζόμενα κεφάλαια από τα όρια του INTERAMERICAN Business, ή για επιχειρήσεις μεγαλύτερες των 150 τετραγωνικών μέτρων. Εξασφαλίζουν την επιχείρησή σας με μια σειρά ολοκληρωμένων καλύψεων, προστατεύοντας τόσο το κτίριο όσο και το περιεχόμενό της.

 • CLASSICΓια εσάς που επιθυμείτε να εξασφαλίσετε την επιχείρησή σας από τους «κλασικούς» κινδύνους, όπως φωτιά και πλημμύρα, αλλά και να την προστατεύσετε από ζημιές που μπορεί να υποστεί σε περίοδο ταραχών.
 • EXTRAΕκτεταμένη ασφαλιστική προστασία και σιγουριά, με καλύψεις που, πέρα από την προστασία των βασικών καλύψεων, εξασφαλίζουν την επιχείρηση και τον εξοπλισμό σας από κλοπή ή ληστεία αλλά επιπλέον καλύπτουν και τη ευθύνη σας απέναντι σε τρίτους.
 • TOTALΈνα ολοκληρωμένο πακέτο που προστατεύει την επιχείρησή σας με καλύψεις σχεδιασμένες ώστε να διασφαλίζουν τη συνεχή λειτουργία της, κάτω από όλες τις συνθήκες.

Ομάδες ασφαλιζόμενων επιχειρήσεων

 1. Γραφεία, ιατρεία, επιχειρήσεις, σχετικές με την ιατρική και την αισθητική, αίθουσες διαλέξεων, χορού, άθλησης, σχολεία, φροντιστήρια.
 2. Εμπορικά καταστήματα τα οποία δεν έχουν οποιαδήποτε επεξεργασία πρώτης ύλης συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων πώλησης τροφίμων.
 3. Επιχειρήσεις εστίασης με παρασκευή φαγητού σε οποιαδήποτε μορφή. Εργαστήρια και επιχειρήσεις με service και συντήρηση - επισκευή τελικών προϊόντων πώλησης τροφίμων.

Καλύψεις Ασφάλισης Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Easy Business

      Classic Extra Total
Πυρκαγιά   Πυρκαγιά, Πυρκαγιά από Δάσος, Πτώση Κεραυνού, Καπνός.
Πρόσκρουση   Πρόσκρουση οχήματος, πτώση αεροσκάφους.
Έκρηξη   Έκρηξη από οποιαδήποτε αιτία.
Πράξεις βίας   Απεργίες, Οχλαγωγίες, Στάσεις, Πολιτικές Ταραχές, Τρομοκρατικές Ενέργειες, Κακόβουλες Ενέργειες (100% του κεφαλαίου κίνησης με μέγιστο €450.000)
Καιρικά φαινόμενα   Πλημμύρα, καταιγίδα, θύελλα.
Διαρροή Σωληνώσεων   Διαρροή/Θραύση Σωληνώσεων, Εγκαταστάσεων και Αποχετεύσεων
Καθαρισμός ζημιάς   Έξοδα εκκαθάρισης, αποκομιδής ερειπίων (μέχρι 10% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου)
Αμοιβές   Αμοιβές μηχανικών / αρχιτεκτόνων και έξοδα έκδοσης αδειών / δημοσίων αρχών (μέχρι €5.000 ανά γεγονός συνολικά)
Τζάμια και καθρέπτες   Θραύση Υαλοπινάκων (μέχρι €2.934,70 ανά γεγονός και συνολικά).  
Ηλεκτρικές συσκευές και εγκαταστάσεις   Βραχυκύκλωμα (μέχρι €10.000 ανά γεγονός και συνολικά)  
Κλοπή με διάρρηξη ή Ληστεία   Κλοπή μετά από διάρρηξη/ ληστεία περιεχομένου.  
Ζημιές στο κτίριο   Ζημιές στο κτίριο από την προσπάθεια κλοπής/ ληστείας.  
Βλάβες εξοπλισμού   Ηλεκτρονικές βλάβες μηχανημάτων (μέχρι €1.500 ανά γεγονός και συνολικά).  
Αστική Ευθύνη   Αστική Eυθύνη Επαγγελματικού Χώρου (μέχρι €14.670 ανά γεγονός και συνολικά).  
Ευθύνες προς επισκέπτες, γείτονες   Αστική Eυθύνη από πυρκαγιά, έκρηξη, πλημμύρα, καταιγίδα, θύελλα, θραύση ή διαρροή σωληνώσεων έναντι του ιδιοκτήτη (μέχρι 50% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου με μέγιστο  €250.000).  
Ευθύνες προς ιδιοκτήτη   Αστική Eυθύνη από πυρκαγιά, έκρηξη, πλημμύρα, καταιγίδα, θύελλα, θραύση ή διαρροή σωληνώσεων έναντι τρίτων (μέχρι €30.000ανά γεγονός και συνολικά).  
Διακοπή λειτουργίας επιχείρησης   Διακοπή Λειτουργίας Εμπορικής Επιχείρησης (Όριο ημερήσιας αποζημίωσης: €146,74).    
Νομική υποστήριξη   Νομική υποστήριξη (μέχρι €1.760 ανά γεγονός και συνολικά).    
Κλοπή χρηματοκιβωτίου   Κλοπή διαρρήξεως χρηματοκιβωτίου (μέχρι €3.000 ανά γεγονός και συνολικά).    
Ληστεία Ταμείου   Ληστεία Ταμείου (μέχρι €1.500 ανά γεγονός και συνολικά).    
Προσωπικο Ατύχημα   Προσωπικό Ατύχημα ιδιοκτήτη (θάνατος από ατύχημα, μόνιμη ολική ανικανότητα επιχειρηματία, δαπάνες αποκατάστασης υγείας ασφαλισμένου συνεπεία ατυχήματος) (μέχρι €10.000 ανά γεγονός και συνολικά).    
Αλλοίωση εμπορευμάτων   Αλλοίωση εμπορευμάτων (μέχρι €1.500 ανά γεγονός και συνολικά).      
Έξοδα μεταστέγασης   Έξοδα μεταστέγασης και φύλαξης εμπορευμάτων (μέχρι €5.000 ανά γεγονός και συνολικά).    
Απώλεια ενοικίων   Απώλεια ενοικίων συνεπεία πυρκαγιάς (μέχρι €1.500 το μήνα - μέγιστη περίοδος αποζημίωσης 6 μήνες).    
       
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚH ΚAΛΥΨΗ ΜΕ OΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡAΜΜΑΤΑ
Σεισμός   Ζημιές από σεισμό.  

PRIME

prime

PRIME EPIXEIRITE[ Επαγγελματικοί Κίνδυνοι ]

Στην PRIME INSURANCE βάζουμε τις ανάγκες σας πάνω απ’ όλα. Κι εσάς στο κέντρο μας!Για τις επαγγελματικές σας ανάγκες, σχεδιάσαμε το πρόγραμμα ασφαλιστικής κάλυψης ασφάλεια εν δράσει. Την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη Ασφάλιση Επιχειρήσεων & Επαγγελματικών Κινδύνων με τους όρους που θέλετε, λογικό ασφάλιστρο και άμεση διεκπεραίωση σε περίπτωση ζημιάς. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε την προστασία και τη στήριξη που χρειάζεστε στην επαγγελματική και επιχειρηματική σας δράση. Το βασικό πρόγραμμα ασφάλεια εν δράσει δημιουργήθηκε για να ασφαλίσει μικρές ή μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις και επαγγελματικούς χώρους. Περιλαμβάνει όλες τις αναγκαίες καλύψεις που θα εξασφαλίσουν το κτίριο και το περιεχόμενο της επαγγελματικής σας περιουσίας, την αστική σας ευθύνη και τις οικονομικές απώλειες σε περίπτωση κινδύνου, με τέσσερις επιπλέον προαιρετικές καλύψεις που σας παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.Οι βασικές καλύψεις Για την ασφάλιση της Περιουσίας

 • Ζημιές από πυρκαγιά, κεραυνό, καπνό, έκρηξη, πτώση αεροσκάφους, πρόσκρουση οχήματος, τρομοκρατικές ή κακόβουλες ενέργειες, πολιτικές ταραχές.
 • Ζημιές κατά την πυρόσβεση.
 • Θραύση τζαμιών εξωτερικών βιτρινών
 • Ζημιές από πλημμύρα, καταιγίδα, θύελλα, πτώση δέντρων ή στύλων από θύελλα, χιονόπτωση, χαλαζόπτωση.
 • Θραύση σταθερών επιγραφών από θύελλα.
 • Θραύση σωληνώσεων ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού, αποχέτευσης, αυτόματου συστήματος πυρόσβεσης.
 • Αποκομιδή ερειπίων.
 • Έξοδα άντλησης νερών.
 • Κλοπή με διάρρηξη.
 • Ζημιές κλοπής στο κτίριο και στο περιεχόμενο.
 • Ληστεία ταμείου με διπλασιασμό του ορίου σε περιόδους εορταστικού ωραρίου.
 • Κάλυψη του περιεχομένου σε επαγγελματικούς χώρους συνεργατών.
 • Μεταφορά εμπορευμάτων.

Για την ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης

 • Αστική ευθύνη από καλυπτόμενο κίνδυνο
 • Γενική Αστική ευθύνη
 • Εργοδοτική Αστική ευθύνη

Για την ασφάλιση Οικονομικών Απωλειών

 • Έξοδα περιορισμού της ζημιάς
 • Έξοδα μεταστέγασης
 • Κάλυψη του περιεχομένου στο χώρο προσωρινής λειτουργίας σε περίπτωση μεταστέγασης
 • Έξοδα ενημέρωσης πελατών για το χώρο προσωρινής λειτουργίας
 • Οικονομική ενίσχυση για τη διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης
 • Απώλεια ενοικίων
 • Ασφάλιση πάγιου εξοπλισμού σε αξία καινούριου
 • Έξοδα φύλαξης της επιχείρησης μετά από ζημιά
 • Προστασία υπασφάλισης

Οι προαιρετικές καλύψεις

 • Κάλυψη σεισμού – έκρηξης ηφαιστείου (και οι συνέπειες αυτών, πυρκαγιά, παλιρροϊκό κύμα, καθίζηση, κατολίσθηση)
 • Κάλυψη ποιοτικής αλλοίωσης εμπορευμάτων και πρώτων υλών σε ψυγεία
 • Κάλυψη βραχυκυκλώματος
 • Κάλυψη διάρρηξης χρηματοκιβωτίου

Για μεγάλες επιχειρήσεις, βιοτεχνίες και βιομηχανικούς χώρους, το πρόγραμμα ασφάλεια εν δράσει διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης και με τις καλύψεις που εσείς θέλετε.

    

 


play-button-red-300x300

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
SAEMENS CO. INSURANCE BROKERS
3ης Σεπτεμβρίου 56, Τ.Κ 10433

Xάρτης

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
ΤΗΛ. 210 8834101
FAX. 210 8834990
saemens

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Επικοινωνία

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.