ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

 

Οι άνθρωποι αποτελούν την κινητήρια δύναμη και αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια ανάπτυξης για κάθε οργανισμό. Έτσι η ομαδική ασφάλιση αποτελεί την καλύτερη απόδειξη του ενδιαφέροντος μιας εταιρίας για το προσωπικό της, αναπληρώνοντας πιθανές ελλείψεις στις παροχές του Κοινωνικού Φορέα. Συνεπώς, συμβάλλει στη δημιουργία θετικού κλίματος και στην ενδυνάμωση των δεσμών μεταξύ επιχείρησης και προσωπικού δημιουργώντας έτσι ένα ιδιαίτερα ισχυρό κίνητρο για την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων. 

 

SAEMENS

Προσέχει τους Συνεργάτες της γιατί φροντίζει να είναι πλήρως ενημερωμένοι με την αγορά, δίνοντάς τους όλα τα εφόδια ώστε να είναι σωστοί επαγγελματίες. Εξυπηρετούνται άμεσα από ανθρώπους  που έχουν άπταιστη γνώση των ασφαλίσεων και όχι από τηλεφωνητές.  Τα ασφάλιστρα των πελατών τους κατατίθενται κατευθίαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εταιριών που τους ασφαλίζουν, για να είναι κατοχυρωμένοι οι πελάτες τους αλλά και οι ίδιοι. Επίσης, αναζητώντας ασφαλιστικές λύσεις και προγράμματα μεταξύ πολλών σοβαρών εταιριών μπορούν να εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών τους και η Saemens με την σειρά της φροντίζει να τους πληρώνει αμέσως, χωρίς χρονοτριβές και καθυστερήσεις.

Αφού δοκιμαστούν για τρία χρόνια και εφόσον είναι σωστοί επαγγελματίες με ευχαριστημένους πελάτες, συμμετέχουν πλέον στα κέρδη της εταιρίας με βάση τα αποτελέσματά τους. Έτσι γνωρίζουν πως το μέγιστο συμφέρον τους είναι να έχουν τους πελάτες τους σωστά ασφαλισμένους και ως εκ τούτου ευχαριστημένους.

Όλα τα παραπάνω τονίζουν την προσοχή που δίνει η εταιρία μας στους πελάτες της.Ασφαλίζουμε τις πραγματικές τους ανάγκες και τις πραγματικές τους αξίες, μέσω έμπειρων και έντιμων επαγγελματιών και όχι μέσω απρόσωπων διαδυκτιακών διαδικασιών (manytime, youdirect και άλλα παρόμοια).

Γιατί ασφάλιση χωρίς την παρουσία, συμβουλή και συμβολή ενός σωστού ασφαλιστικού συμβούλου, είναι σαν να πηγαίνεις στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο ή να ζητάς ιατρική γνωμάτευση από νοσοκόμο αντί του ειδικού γιατρού για αποφυγή ή μείωση του κόστους.

Επικοινωνία

Κεντρικά
3ης Σεπτεμβρίου 56, 2ος  όροφος,
Αθήνα Τ.Κ. 10433
  210 8834101


Γραφεία Συνεργατών
Ηφαιστου 2, 1ος οροφος, Ορεστιαδα Τ.Κ. 68200
κα Παρασκευοπούλου - Ζαφειρακίδου Α. και συνεργάτες.
  6932968978

Μιαούλη 15, 1ος όροφος,
Αλεξανδρούπολη, 68100

κ. Δαρίδης Θεολόγος- Άκης και συνεργάτες.

  6978318352

Φόρμα Ενδιαφέροντος Εαν επιθυμείτε ενημέρωση από ασφαλιστικό σύμβουλο στον χώρο σας για ασφαλιστικά σας θέματα ή πληροφορίες σχετικά με κάποιο ασφαλιστικό πρόγραμμα συμπληρώστε τη  φόρμα επικοινωνίας.

 

 

Πατήστε εδώ

 

 

AGROTIKI

ATE

 Ομαδικές ασφαλίσεις

Μοχλός ανάπτυξης των Επιχειρήσεων – Εξασφάλιση του Εργαζομένου και της Οικογένειάς του.

Ο στόχος που βάζει κάθε επιχείρηση είναι η ανάπτυξη και η κερδοφορία της.

Ο θεσμός της Ομαδικής Ασφάλισης λειτουργεί παγκοσμίως ως ισχυρό κίνητρο παραγωγικότητας, ανάπτυξης και επίτευξης του στόχου. Οι σύγχρονες ελληνικές Επιχειρήσεις καθιερώνουν πλέον έμμεσες αμοιβές (FringeBenefits), όπως εξάλλου και οι ευρωπαϊκές Επιχειρήσεις ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις των καιρών.

Το μέλλον κάθε Επιχείρησης στηρίζεται στην ποιότητα και αφοσίωση του προσωπικού της. Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο για την ανάπτυξη και την επιτυχία κάθε Επιχείρησης. Στη σημερινή αγορά εργασίας δεν αρκεί να προσφέρετε έναν καλό μισθό για να προσελκύσετε και να διατηρήσετε ικανά και παραγωγικά στελέχη. Επιτυχημένες Εταιρίες προκειμένου να προσελκύσουν και να διατηρήσουν στελέχη ποιότητας, προσφέρουν εκτός από ικανοποιητικές αμοιβές, πλήρη και ολοκληρωμένα προγράμματα ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών καλύψεων.

Ένα Συμβόλαιο Ομαδικής Ασφάλισης είναι το μέσο που αναδεικνύει τη σχέση εργαζομένου με τον εργοδότη, προσφέροντας στους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους καλύψεις που συμπληρώνουν ή και αναβαθμίζουν τις παροχές της κοινωνικής ασφάλισης σε περίπτωση ασθένειας, ατυχήματος ή θανάτου. Επιπλέον, η δυνατότητα παροχής συμπληρωματικής Σύνταξης προσφέρει σιγουριά και εξασφάλιση στον εργαζόμενο και την οικογένειά του.

Τι πετυχαίνει η Επιχείρηση με την Ομαδική Ασφάλιση;

 • Προστασία της Υγείας των εργαζομένων και της οικογένειάς τους αλλά και της οικονομικής επίπτωσης που προκύπτει.
 • Αυξάνει την αίσθηση ασφάλειας των εργαζομένων.
 • Τονώνει την εμπιστοσύνη των εργαζομένων προς την Εταιρία.
 • Συμβάλλει στη δημιουργία καλού εργασιακού κλίματος.
 • Δημιουργεί προϋποθέσεις για αυξημένη παραγωγικότητα.
 • Εμπλουτίζει τα κίνητρα διατήρησης των ικανών στελεχών, των οποίων τις υπηρεσίες για κανένα λόγο δεν θα ήθελε να στερηθεί η Επιχείρηση.
 • Ενισχύει τις προϋποθέσεις για προσέλκυση ικανών στελεχών της αγοράς.

Γιατί κερδίζει η Επιχείρηση;

Η Επιχείρηση με τη χρήση της Ομαδικής Ασφάλισης εκσυγχρονίζεται στα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενισχύει τη σχέση της με τους εργαζόμενους κατ’ έτος, πετυχαίνει θεαματική άνοδο παραγωγικότητας με μειωμένο επιχειρηματικό κόστος.

Από τα ακαθάριστα έσοδα των Επιχειρήσεων εκπίπτουν τα ασφάλιστρα που καταβάλλονται για Ομαδική Ασφάλιση Ζωής του προσωπικού τους.

Η έκπτωση δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των €1.500 για κανέναν από τους ασφαλισμένους, όπως αυτό ανακαθορίστηκε με το άρθρο 9 παρ. 2 του νέου φορολογικού (Ν.3296/2004) (αρ.31 παρ.Ι. υποπ. δ.δ’ της περιπτ. α) του Ν.2238/94 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 5 παρ. 4 του Ν. 3091/02).

Γιατί κερδίζουν οι εργαζόμενοι;

Οι παροχές ενός Ομαδικού Συμβολαίου συμπληρώνουν και ενισχύουν τις παροχές του κύριου ασφαλιστικού φορέα και συνολικά τις παροχές της Εταιρίας προς τους εργαζόμενους προσφέροντάς τους σιγουριά και ασφάλεια για οτιδήποτε τους προκύψει.

Η ΑΤΕΑσφαλιστική παρέχει στον εργαζόμενο και στα μέλη της οικογένειάς του μια σειρά από ασφαλιστικές καλύψεις.

Συγκεκριμένα:

 • Πρόσκαιρη Ασφάλιση Θανάτου

Σε περίπτωση Θανάτου του Ασφαλισμένου από οποιαδήποτε αιτία, το ασφαλισμένο κεφάλαιο καταβάλλεται στους δικαιούχους που έχει ορίσει ο Ασφαλισμένος, είτε σε σταθερό ποσό είτε σε πολλαπλάσιο του μικτού μηνιαίου μισθού.

 • Μόνιμη και Ολική Ανικανότητα για Εργασία

Σε περίπτωση Μόνιμης και Ολικής Ανικανότητας και Ασφαλισμένου για εργασία, ο Ασφαλισμένος εισπράττει το ασφαλισμένο κεφάλαιο, το οποίο συνήθως είναι ίσο με το κεφάλαιο της κάλυψης Θανάτου.

 • Θάνατος ή Μόνιμη Ολική / Μερική Ανικανότητα από Ατύχημα

Σε περίπτωση Θανάτου ή Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας καταβάλλεται το ασφαλισμένο κεφάλαιο, ενώ σε περίπτωση μόνιμης μερικής ανικανότητας καταβάλλεται ποσοστό του κεφαλαίου ανάλογα με το ποσοστό αναπηρίας.

 • Απώλεια Εισοδήματος (Πρόσκαιρη Ολική Ανικατότητα για Εργασία)

Σε περίπτωση Πρόσκαιρης Ανικανότητας του Ασφαλισμένου για εργασία εξαιτίας Ατυχήματος ή Ασθένειας, καταβάλλεται στον Ασφαλισμένο σταθερό ποσό ή ποσοστό του μηνιαίου μισθού του.

 • Παροχές περίθαλψης
  • Νοσοκομειακή Περίθαλψη

Σε περίπτωση εισαγωγής του Ασφαλισμένου ή Μελών της Οικογένειάς του σε Νοσοκομείο ή Κλινική με μια τουλάχιστον διανυκτέρευση εξαιτίας Ασθένειας ή Ατυχήματος, θα τους καταβληθεί το ποσό των δαπανών που επιβαρύνθηκαν.

Σε περίπτωση Νοσοκομειακών Δαπανών εξαιτίας Σοβαρών Ασθενειών το ετήσιο όριο αναπροσαρμόζεται σε υψηλότερα μεγέθη.

Σε περίπτωση Περίθαλψης του Ασφαλισμένου ή Μελών της Οικογένειάς του χωρίς διανυκτέρευση σε Νοσοκομείο ή Εξωτερικά Ιατρεία Νοσοκομείου, θα τους καταβληθεί το ποσό των εξόδων τα οποία επιβαρύνθηκαν για μικροχειρουργικές επεμβάσεις, χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και γενικά δαπάνες που έχουν συνάφεια με τους προαναφερθέντες τύπους θεραπείας.

Η κάλυψη των εξόδων γίνεται συνήθως σε ποσοστό επί των δαπανών του Νοσοκομείου.

  • Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη

Έξοδα τα οποία επιβαρύνθηκαν ο Ασφαλισμένος ή Μέλη της Οικογένειάς του για αγορά φαρμάκων, ιατρικές επισκέψεις, μικροβιολογικές,  ακτινολογικές και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις. Η κάλυψη των εξόδων γίνεται συνήθως σε ποσοστό επί των δαπανών.

  • Επίδομα Μητρότητας

Καταβάλλεται Επίδομα στην Ασφαλισμένη ανεξάρτητα από τις πραγματοποιηθείσες δαπάνες για Φυσιολογικό Τοκετό-Καισαρική Τομή ή Αποβολή.

  • Νοσοκομειακό Επίδομα

Σε περίπτωση εισαγωγής του Ασφαλισμένου ή Μελών της Οικογένειάς του σε Νοσοκομείο η Κλινική με μια τουλάχιστον διανυκτέρευση εξαιτίας Ασθένειας ή Ατυχήματος θα τους καταβληθεί ανεξάρτητα με τις πραγματοποιηθείσες δαπάνες, ποσό με βάση τις αντίστοιχες ημέρες νοσηλείας.

  • Χειρουργικό Επίδομα

Σε περίπτωση που ο Ασφαλισμένος ή Μέλη της Οικογένειάς του νοσηλευθούν σε Νοσοκομείο ή Κλινική ως εσωτερικοί ασθενείς με μια τουλάχιστον διανυκτέρευση και υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση εξαιτίας ασθένειας- ατυχήματος, θα τους καταβληθεί ποσοστό σύμφωνα με Πίνακα Βαρύτητας Χειρουργικών Επεμβάσεων και ανεξάρτητα από το ύψος της πραγματικής χειρουργικής δαπάνης.

  • Ιατροφαρμακευτικές Δαπάνες

Καταβάλλονται έξοδα, τα οποία επιβαρύνθηκε ο Ασφαλισμένος εντός ή εκτός Νοσοκομείου ή Κλινικής εξαιτίας Ατυχήματος για ιατρικές επισκέψεις, φυσικοθεραπείες, αγορά φαρμάκων και διαγνωστικές εξετάσεις.

  • Έξοδα Επείγουσας Μεταφοράς με ασθενοφόρο ή αεροπορικό μέσο

Καλύπτονται τα έξοδα επείγουσας μεταφοράς του Ασφαλισμένου και ενός συνοδού του με ασθενοφόρο ή με ειδική μεταφορά με αεροπορικό μέσο, εντός Ελλάδας, για επείγουσα Νοσοκομειακή Περίθαλψη με προϋποθέσεις.

  • AGROLIFE ASSISTANCE

Δίνεται η δυνατότητα παροχής- εξυπηρέτησης ταξιδιωτικής βοήθειας σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος.

Γιατί στην ΑΤΕΑσφαλιστική;

HATEΑσφαλιστική είναι Εταιρία του ομίλου της ΑΤΕbank, ενός από τους μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς και ασφαλιστικούς ομίλους της χώρας, που της προσδίδει φερεγγυότητα και αξιοπιστία.

Προσανατολισμένη στην παροχή ολοκληρωμένων και υψηλού επαγγελματικού επιπέδου ασφαλιστικών υπηρεσιών, αποτελεί πρότυπο ποιότητας και συνέπειας.

Η ΑΤΕΑσφαλιστική είναι κοντά στον πελάτη της κάθε στιγμή προσφέροντας προγράμματα, που προστατεύουν τη Ζωή και την Υγεία του ίδιου και της οικογένειας του, το Εισόδημά του και το Μέλλον των παιδιών του. Επιπλέον, με μια σειρά εφ’ άπαξ προγραμμάτων, του εξασφαλίζει μια εγγυημένη σύνταξη ή ένα σημαντικό κεφάλαιο. Τέλος, με σύγχρονα προγράμματα εξασφαλίζει τους πελάτες της και προστατεύει κάθε περιουσιακό τους στοιχείο και επιχειρηματική δραστηριότητα από οποιοδήποτε απρόοπτο γεγονός.

Η ΑΤΕΑσφαλιστική έχει ασφαλίσει πολλές Ελληνικές και Ξένες Επιχειρήσεις, που την εμπιστεύονται για την αξιοπιστία, τη φερεγγυότητα και την άρτια οργάνωσή της.

Η ΑΤΕΑσφαλιστική κατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς και διατηρεί ηγετικό ρόλο στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά.

Η οικονομική ευρωστία της διαπιστώνεται και από το 55% υψηλότερο περιθώριο φερεγγυότητας (από το απαιτούμενο) και από την υπερεπάρκεια των τεχνικών αποθεμάτων της σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Σημειώνουμε ότι η Εταιρία μας εφαρμόζει τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

Η ΑΤΕΑσφαλιστική για να διατηρήσει και να ενισχύσει τον ηγετικό της ρόλο στην ασφαλιστική αγορά, επικεντρώνει την πολιτική της σε:

 • Λειτουργικό εκσυγχρονισμό, με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελάτη, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.
 • Προώθηση ευέλικτων ασφαλιστικών προϊόντων με χαμηλό κόστος, τα οποία καλύπτουν ικανοποιητικά τους πελάτες.

Συνταξιοδοτικά Προγράμματα (D.A.F. ή SAVINGPLAN)

 • Καθορισμένων Παροχών (D.A.F.) Deposit Administration Fund

Κύριος στόχος τους είναι η δημιουργία συγκεκριμένου εγγυημένου κεφαλαίου σε χρονικές στιγμές που ορίζει το Συμβόλαιο.Σημειώνεται ότι στα D.A.F. υπάρχει ένας λογαριασμός για όλα τα μέλη.

 • Καθορισμένων Εισφορών (SAVING PLAN)

Ο κύριος σκοπός του προγράμματος αυτού είναι να παρέχει ένα ΕΦΑΠΑΞ ποσό στο Μέλος στις χρονικές περιόδους που ορίζει το Συμβόλαιο.

Στα προγράμματα αυτού του τύπου, είναι καθορισμένο το ποσό των εισφορών ανά μέλος χωρίς να είναι γνωστό το ποσό της παροχής.

Έτσι με το πρόγραμμα αυτό η Εταιρία αναλαμβάνει τη διαχείριση των καταβαλλόμενων ομαδικών εισφορών από το Συμβαλλόμενο, για λογαριασμό των Μελών του.

Στα SavingPlan υπάρχει και ατομικός λογαριασμός για κάθε μέλος του προγράμματος.

 

 

 

 

AIG

aig insurance

syn ergasia tcm3877 534837

Ομαδική Ασφάλιση Προσ. Ατυχήματος Εργαζομένων

ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Διαθέτω μικρομεσαία επιχείρηση με εργατοτεχνικό ή/και υπαλληλικό προσωπικό. Επιθυμώ την ασφάλιση των εργαζομένων μου για να ενισχύσω την πιστότητά τους και για να διαφοροποιήσω την επιχείρησή μου απέναντι στον ανταγωνισμό. Επιλέγω το πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης προσωπικών ατυχημάτων εργαζομένων «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» της AIG.    

Απευθύνεται σε:

Εργαζόμενους μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, ασχέτως ειδίκευσης.

Πλεονεκτήματα

  • Σημαντικές καλύψεις με αρκετά υψηλά όρια
  • Οικονομικό πρόγραμμα σε σχέση με τις παρεχόμενες καλύψεις
  • Οι καλύψεις ισχύουν 24 ώρες το 24ωρο στην Ελλάδα και οπουδήποτε αλλού
  • Το πρόγραμμα δεν διαχωρίζει τις τιμές ανάλογα με το επάγγελμα
  • Διαθέτει 3 προτιμολογημένα προγράμματα που καλύπτουν μεγάλη γκάμα αναγκών των πελατών
  • Έχει πολύ απλή διαδικασία.

Καλύψεις

  • Σημαντικές καλύψεις με αρκετά υψηλά όρια
  • Οικονομικά πρρογράμματα σε σχέση με τις παρεχόμενες καλύψεις
  • Οι καλύψεις ισχύουν 24 ώρες το 24ωρο στην Ελλάδα και οπουδήποτε αλλού
  • Πολύ απλές διαδικασίες.

    


Ασφάλεια Επαγγελματικού Ταξιδιού

Έξυπνες’ λύσεις για ‘Ακριβούς’ ανθρώπους

Τα επαγγελματική ταξίδια στελεχών, συνεργατών και υπαλλήλων μιας επιχείρησης αποτελούν ένα σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων της. Οι συνθήκες εργασίας εκτός έδρας, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, κρύβουν συχνά πολλούς κινδύνους οι οποίου μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την απόδοση του στελέχους / ταξιδιώτη με όλα τα σχετικά επακόλουθα για τον ίδιο, την οικογένειά του και την ίδια την επιχείρηση.

Απευθύνεται σε:

Στελέχη, συνεργάτες και υπαλλήλους μιας επιχείρησης που κάνουν επαγγελματικά ταξίδια.

Πλεονεκτήματα

 • Για τον εργοδότη / λήπτη της ασφάλισης:
 • Έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντός του προς το ανθρώπινο δυναμικό, επιπλέον προστασία με μοναδικές καλύψεις του προσωπικού που ταξιδεύει, φοροαπαλλαγή των ασφαλίστρων και συνεργασία με έμπειρο, διεθνή ασφαλιστικό φορέα.
 • Για τον εργαζόμενο:
 • Κάλυψη με πλούσιες παροχές, υψηλά όρια και ελάχιστες εξαιρέσεις, κάλυψη και άμεση πληρωμή σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, συμπληρωματικές καλύψεις σε ήδη υπάρχοντα ατομικά ή ομαδικά συμβόλαια υγείας και Μοναδικές Υπηρεσίες Παγκόσμιας Βοήθειας Travel Guard  και Red24.
Αναλυτικά

Η AIG αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων, προσφέρει ουσιαστικές καλύψεις για όλους τους παραπάνω κινδύνους αλλά και για ‘ιδιαίτερους’ κινδύνους όπως :

 • Πειρατεία που θα εκδηλωθεί κατά τη διάρκεια του ασφαλισμένου ταξιδιού όπου καλύπτονται ο θάνατος, οι σωματικές βλάβες, τα νομικά έξοδα, τα λύτρα και η απώλεια λύτρων σε περίπτωση απειλής ή /και απαγωγής του Ασφαλιζόμενου
 • Κάλυψη των νομικών εξόδων στα οποία θα υποβληθεί ο ασφαλισμένος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του σαν συνέπεια εσφαλμένης σύλληψης ή παράνομης κράτησής του από οποιαδήποτε Ξένη Αρχή. Στην περίπτωση αυτή, καλύπτεται επίσης και η πιθανή χρηματική εγγύηση που θα πληρώσει ο ασφαλιζόμένος.

 

GENERALI

 generali MIKR0

Ομαδικές ασφαλίσεις

Για ομάδες με ισχυρούς δεσμούς

Οι έννοιες άνθρωπος, συνεργάτης και ομάδα βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα των αξιών που προσδιορίζουν τις αρχές και τη φιλοσοφία της σύγχρονης, ανταγωνιστικής επιχείρησης. Μέσα από τη συνεργασία και τη συνεξέλιξη, οι στόχοι επιτυγχάνονται, οι δεσμοί δυναμώνουν, η ψυχολογία ανεβαίνει. Έτσι λοιπόν, η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού είναι πρωταρχικό ζητούμενο για κάθε δυναμική, αναπτυσσόμενη επιχείρηση. Οι επιχειρήσεις είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί τους, η διάθεσή τους για προσφορά, η ταύτισή τους με τον κοινό στόχο. Η έννοια υπάλληλος αντικαθίσταται από την έννοια συνεργάτης και η αλλαγή αυτή απαιτεί τα κατάλληλα κίνητρα και τη διαμόρφωση του ανάλογου περιβάλλοντος. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθει κανείς ότι η επιχείρηση για την οποία δίνει τον καλύτερό του εαυτό δεν είναι ένας απρόσωπος οργανισμός αλλά ενδιαφέρεται και φροντίζει για τους ανθρώπους της. Η Generali, με την τεχνογνωσία ενός παγκόσμιου οργανισμού και την εμπειρία 120 και πλέον ετών, προσφέρει σε επιχειρήσεις κάθε είδους ευέλικτα και ολοκληρωμένα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης. Το ομαδικό παιχνίδι είναι η συνταγή της επιτυχίας. Η Generali σας δίνει τη δυνατότητα να θέσετε εσείς τους όρους αυτού του παιχνιδιού.

Έξυπνη επιλογή με πολλαπλά οφέλη

Τα ευέλικτα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης ζωής και υγείας της Generali αποτελούν μια εξαιρετικά έξυπνη επιλογή με πολλαπλά οφέλη για τις επιχειρήσεις εκείνες που επενδύουν ουσιαστικά στους συνεργάτες τους.

Πλεονεκτήματα για την επιχείρηση

Προβάλλει και ικανοποιεί το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες της, δημιουργώντας υψηλά κίνητρα παραγωγικότητας και διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό.

Ενδυναμώνεται η ενιαία εταιρική συνείδηση, δημιουργώντας σταθερούς και ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στην εταιρία και τους συνεργάτες της. Με αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας, η εταιρία αποκτά πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, διότι προσελκύει στελέχη υψηλού επιπέδου στον κάθε τομέα με αποτέλεσμα να αυξάνει την παραγωγικότητά της και να βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών της.

Πλεονεκτήματα για τους συνεργάτες σας

Οι συνεργάτες σας μπορούν να απολαμβάνουν οικονομική προστασία για τους ίδιους και την οικογένειά τους και επιπλέον υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, με πρόσβαση σε διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικά νοσηλευτήρια ως μέρος της ολοκληρωμένης κάλυψης από το πρόγραμμα υγείας που τους παρέχετε. Είναι δική σας επιλογή το αν θα εμπλουτίσετε τις παρεχόμενες καλύψεις, προσφέροντάς τους και συνταξιοδοτική κάλυψη. Οι συνεργάτες σας έτσι διασφαλίζουν ένα επιπλέον εισόδημα κατά τη συνταξιοδότησή τους, το οποίο διαχειρίζονται αυτοί όπως τους εξυπηρετεί.

Ολοκληρωμένα προγράμματα

Η Generali μπορεί να σχεδιάσει το ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης των εργαζομένων στην επιχείρησή σας, προσφέροντας ουσιαστικές ασφαλιστικές καλύψεις και μοναδικά προνόμια σε εσάς και τους συνεργάτες σας, σε ανταγωνιστικό κόστος.

Κατεβάστε εδώ την πλήρη ανάλυση του προγράμματος

EUNIKI

 ethniki

Ομαδικές ασφαλίσεις

proionta omadikiΤο ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης, οι άνθρωποί της, είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιό της. Ένας συνδυασμός αποδοχών και παροχών είναι πολύ σημαντικός για τον σημερινό εργαζόμενο. Η Ομαδική Ασφάλιση αποτελεί σημαντική ανταμοιβή για το προσωπικό μιας επιχείρησης και την πιο σημαντική παροχή για τον σημερινό εργαζόμενο, δίνοντας στην επιχείρηση τη δυνατότητα να προσελκύει ικανά στελέχη και να διατηρεί κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και πίστης, επιτυγχάνοντας υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας και δημιουργώντας σταθερούς και ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στην εταιρεία και στους εργαζομένους της. Ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή που τα ασφαλιστικά ταμεία επαναπροσδιορίζουν τις παροχές προς τους ασφαλισμένους τους και οι ανάγκες των ασφαλισμένων για ιατροφαρμακευτική & νοσοκομειακή περίθαλψη είναι φανερές, η ομαδική ασφάλιση των εργαζομένων ως παροχή της εταιρίας- εργοδότη τους, λειτουργώντας συμπληρωματικά με την ατομική και κοινωνική ασφάλιση, μπορεί να επιτύχει την πλήρη κάλυψη των ασφαλιστικών τους αναγκών. Επίσης, ομάδες ατόμων με κοινά χαρακτηριστικά (π.χ. μέλη συλλόγων), μπορούν να ασφαλιστούν σε ομαδική βάση και να απολαύσουν τα παρακάτω προνόμια της ομαδικής ασφάλισης:

 • Φορολογικά κίνητρα για την επιχείρηση/ επιχειρηματία.
 • Χαμηλό κόστος ασφάλισης συγκριτικά με τα ατομικά προγράμματα ασφάλισης.
 • Γρήγορη εξυπηρέτηση χωρίς γραφειοκρατικά εμπόδια
 • Δυνατότητα ασφάλισης με προσιτό κόστος και των οικογενειών των εργαζομένων και του ίδιου του επιχειρηματία.

Τα Προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέχουν στους ασφαλισμένους και στους συμβαλλόμενους (Εταιρίες- εργοδότες) την ασφάλεια, τη σιγουριά & την αξιοπιστία της πρώτης ασφαλιστικής εταιρίας της χώρας, μαζί με την ανάλογη εξειδίκευση που αναζητούν οι ασφαλιζόμενες ομάδες, για την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών τους. Η Διεύθυνση Ομαδικών Ασφαλίσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής συμμετέχει σε Διεθνείς Συνεργασίες (IGP της John Hancock). Γνωρίστε τα Προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής:

 • Η Ομαδική Ασφάλιση Ζωής και Υγείας απευθύνεται στις Επιχειρήσεις όλων των δραστηριοτήτων που απασχολούν περισσότερους από 10 εργαζομένους, και επιθυμούν να τους ασφαλίσουν, με προγράμματα για:
  • Ασφάλιση Υγείας (πρωτοβάθμια & δευτεροβάθμια περίθαλψη, ιατροφαρμακευτικές δαπάνες)
  • Ασφάλιση Ζωής
  • Ασφάλιση Ατυχημάτων
  • Ασφάλιση Ανικανότητας για εργασία
  • Ασφάλιση Προστασίας Εισοδήματος
  • Ασφάλιση Ταξιδιωτικής Βοήθειας
  7 σημαντικοί λόγοι για τους οποίους οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις επιλέγουν για την Ομαδική Ασφάλιση του ανθρώπινου δυναμικού τους την Εθνική Ασφαλιστική. Τα Προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής προσφέρουν:
  • Επιστροφή ασφαλίστρων προς όφελος της εταιρίας- εργοδότη λόγω καλών αποτελεσμάτων του συμβολαίου (για ομάδες άνω των 50 ατόμων).
  • Λειτουργία των ομαδικών προγραμμάτων συμπληρωματικά με ατομικά Νοσοκομειακά Προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής (Ειδικό, Ειδικό Plus) για μεγαλύτερη κάλυψη του ασφαλισμένου.
  • Περιορισμένες εξαιρέσεις.
  • Ευελιξία και προσαρμογή τους στις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες των πελατών.
  • Πρόσβαση στο ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής.
  • Εκπτώσεις και δωρεάν παροχές στα συμβεβλημένα με την Εθνική Νοσοκομεία.
  • Παρέχεται ενημερωτικό έντυπο για το προσωπικό, μηχανογραφική ανάλυση ασφαλίστρων, στατιστικά συμβολαίων, παρουσίαση του προγράμματος στο προσωπικό της επιχείρησης.
  Ένας Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες, να αναλύσει τις ανάγκες σας προτείνοντας το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς και να σας δώσει οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.
 • Ομαδική Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων Η Εθνική Ασφαλιστική με εμπειρία πολλών δεκαετιών στην Ομαδική ασφάλιση παρέχει πλήρη πακέτα ασφαλιστικών καλύψεων Ατυχήματος σε ομάδες 10 ατόμων & άνω με κοινά χαρακτηριστικά, όπως υπάλληλοι – εργαζόμενοι εταιρείας, μέλη συλλόγου, μέλη αθλητικών σωματείων, φροντίζοντας για την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών τους. Tα πακέτα Ομαδικής Ασφάλισης Προσωπικών Ατυχημάτων που παρέχει η Εθνική Ασφαλιστική είναι:
  • Ομαδικής Ασφάλισης Εργαζομένων
  • Ομαδικής Ασφάλισης Αθλητικών Ερασιτεχνικών Ομάδων
  • Ομαδικής Ασφάλισης Αθλητικών Ακαδημιών
  • Σχολικό Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης
  • Ταξιδιωτικό Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης
  • Ομαδικής Ασφάλισης Χιονοδρομικών – Ορειβατικών Συλλόγων
  • Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης
  • Ομαδικής Ασφάλισης αθλοπαιδιών που διοργανώνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους κατά τη διάρκεια καλοκαιρινής περιόδου-Camp
  • Ομαδικής Ασφάλισης Απόδημου Ελληνισμού – Φιλοξενουμένων ομογενών
  • Ομαδικής Ασφάλισης Κυνηγετικών Συλλόγων
  • Ομαδικής Ασφάλισης Σχολών Χορού
  Όλα τα πακέτα προσφέρουν κάλυψη του ασφαλισμένου σε περίπτωση : Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας για Εργασία από Ατύχημα, Μόνιμης Μερικής Ανικανότητας για Εργασία από Ατύχημα, Θανάτου από Ατύχημα Επιπλέον τα περισσότερα πακέτα προσφέρουν και κάλυψη για: Δαπάνες Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης από Ατύχημα Δαπάνες Επείγοντος Περιστατικού από Ασθένεια Δαπάνες Νοσοκομειακής Περίθαλψης από Ατύχημα Ημερήσιο Νοσοκομειακό Επίδομα για Νοσηλεία από Ατύχημα Χειρουργικό Επίδομα από Ατύχημα ή Ασθένεια Έκτακτη Διακομιδή Απώλεια Προσωπικών Αποσκευών Δαπάνες Καθυστέρησης Πτήσης

EYROPAIKI

eyrwpaiki

Ομαδική Ασφάλιση Εργαζομένων

omadikh asfalish

Η κατανόηση της πολυπλοκότητας μιας ομαδικής ασφάλισης για κάθε επιχείρηση, προϋποθέτει τη συμφωνία πάνω στις εξής παραδοχές:

 • Ότι η μισθοδοσία είναι από τις μεγαλύτερες δαπάνες των επιχειρήσεων.
 • Ότι η κάθε αποχώρηση εργαζομένου και κυρίως των στελεχών είναι μεγάλη ζημιά για τις επιχειρήσεις, διότι καθένας που αποχωρεί παίρνει μαζί του και την μνήμη των εταιρικών υποθέσεων που ο αντικαταστάτης του δεν έχει.
 • Ότι είναι αδύνατον να έχει μια επιχείρηση ευχάριστα αποτελέσματα από δυσαρεστημένους ανθρώπους.
 • Ότι η ευαρέσκεια των εργαζομένων δεν έρχεται με την τήρηση των συμφωνημένων υποχρεώσεων από την επιχείρηση αλλά από κάτι πρόσθετο.

Τα ειδικότερα κίνητρα που έχει μια επιχείρηση από μια ομαδική ασφάλιση εργαζομένων είναι ότι:

 • Προσδίδει κύρος στην εικόνα της.
 • Προσφέρει έμμεσες παροχές και αμοιβές στο προσωπικό της, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται διαρροές στελεχών και εξειδικευμένου προσωπικού, αυξάνοντας την ευαρέσκειά του προς την επιχείρηση.
 • Περιορίζει τις οικονομικές απώλειες σε περιπτώσεις ατυχημάτων και αναπληρώνει δυναμικά τις ελλείψεις της κοινωνικής ασφάλισης.
 • Περιορίζει την κινητικότητα των εργαζομένων προς τον ανταγωνισμό.
 • Προσφέρει αμάχητα φορολογικά και άλλα κίνητρα προς την επιχείρηση.

Στην Ευρωπαϊκή Πίστη έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις ομαδικών ασφαλίσεων που μπορούν να εξασφαλίσουν στην επιχείρησή σας λύσεις σε τέτοιους προβληματισμούς και ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην αύξηση της παραγωγικότητας του ανθρώπινου δυναμικού.


 

INTERAMERICAN

interamerican

Ομαδικές Aσφαλίσεις

Γιατί είναι χρήσιμη η ομαδική ασφάλιση

Οι άνθρωποι αποτελούν την κινητήρια δύναμη και αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια ανάπτυξης για κάθε οργανισμό.

Η ομαδική ασφάλιση αποτελεί την καλύτερη απόδειξη του ενδιαφέροντος μιας εταιρίας για το προσωπικό της. Επιπλέον, στη σημερινή εποχή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς οι παροχές της είναι ουσιαστικές, αναπληρώνουν πιθανές ελλείψεις στις παροχές του Κοινωνικού Φορέα και λειτουργούν αντισταθμιστικά στις μειώσεις των εισοδημάτων των εργαζομένων.

ασφάλιση ανθρώπινου δυναμικού συμβάλλει στη δημιουργία θετικού κλίματος, στην ενδυνάμωση των δεσμών μεταξύ επιχείρησης και προσωπικού, ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσει τους εργαζόμενους από σημαντικά προβλήματα που τους απασχολούν.

Η ασφάλιση ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί αποδεδειγμένα ένα ιδιαίτερα ισχυρό κίνητρο για την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων.

Τι σας προτείνει η INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN σάς προσφέρει μια σειρά ευέλικτων προγραμμάτων ομαδικής ασφάλισης, τα οποία εξασφαλίζουν το ανθρώπινο δυναμικό σας:

Περιγραφή
 • Ασφάλειες Υγείας
 • Ασφάλειες Ζωής & Εισοδήματος
 • Συνταξιοδοτικά Προγράμματα
 • Άμεση Ιατρική Βοήθεια

 

Ομαδικές Ασφαλίσεις Υγείας

Ανάλογα με το βαθμό προστασίας που επιθυμείτε για τους εργαζομένους σας και τις δυνατότητες της επιχείρησής σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε προγράμματα ασφάλισης υγείας που προσφέρουν καλύψεις νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης, καθώς και σε απλά επιδοματικά προγράμματα.

Πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας

 • Επισκέψεις σε γιατρούς
 • Διαγνωστικές εξετάσεις
 • Φάρμακα
 • Ετήσιος προληπτικός έλεγχος

 

Δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας(μόνο του ή σε συνδυασμό με το πρόγραμμα πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας)

 • Έξοδα νοσηλείας
 • Αμοιβές γιατρών
 • Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
 • Νοσοκομειακά και Χειρουργικά επιδόματα
 • Επιδόματα μητρότητας
 • Φυσικοθεραπείες
 • Έξοδα αποκλειστικής νοσοκόμας

 

Σύστημα Υγείας MEDISYSTEM

Το Σύστημα Υγείας MEDISYSTEM από την INTERAMERICAN είναι το πρώτο ιδιωτικό σύστημα υγείας στη χώρα μας. Αντιμετωπίζει την υγεία σφαιρικά και ολοκληρωμένα, παρέχοντας φροντίδα σε κάθε βαθμίδα. Aπό την πρόληψη ως τη διάγνωση και τη θεραπεία. Προσφέρει δύο εναλλακτικά προγράμματα, το Group Fit και το Group Active. Σε όλα τα προγράμματα περιλαμβάνεται η Άμεση Ιατρική Βοήθεια.

  Group Fit
Group Active
Πρωτοβάθμια φροντίδα Ιατρικές επισκέψεις 10 15
Διαγνωστικές εξετάσεις Απεριόριστες Απεριόριστες
Δευτεροβάθμια φροντίδα Κάλυψη Εξόδων Νοσηλείας 100%, μετά την αφαίρεση του ποσού συμμετοχής σας 80%
Ετήσιο Όριο Κάλυψης €30.000 €50.000
Επιλογή Νοσοκομείου Ελεύθερη Ελεύθερη
Επιλογή Δωματίου Μονόκλινο ή Δίκλινο Lux, Μονόκλινο ή Δίκλινο
Άμεση Ιατρική Βοήθεια Παγκόσμια Κάλυψη 24 ώρες - 365 μέρες

Το Δίκτυο Υγείας MEDISYSTEM της INTERAMERICAN περιλαμβάνει:

 • Περισσότερους από 1.200 συνεργαζόμενους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων
 • 230 συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα
 • 390 χειρουργούς με ειδική σχέση συνεργασίας
 • Συμβεβλημένα Νοσηλευτικά ιδρύματα
 • Ιδιόκτητη κλινική / Αθηναϊκή Mediclinic
 • Ιδιόκτητο πολυϊατρείο / Medifirst

Γιατί να επιλέξετε ομαδικό πρόγραμμα Υγείας INTERAMERICAN

Με τα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης Υγείας INTERAMERICAN, εξασφαλίζετε:

 • Απευθείας κάλυψη σε πλήθος συμβεβλημένων νοσοκομείων και διαγνωστικών κέντρων.
 • Κάλυψη χωρίς έλεγχο ασφαλισιμότητας για ομάδες εργαζομένων με περισσότερα από 10 άτομα.
 • Κάλυψη των παθήσεων που προϋπάρχουν της ασφάλισης, όταν προέρχονται από ασθένεια ή ατύχημα.
 • Ομαδικό ασφαλιστήριο με τις λιγότερες δυνατές εξαιρέσεις.
 • Κάλυψη επισκέψεων σε οφθαλμίατρους.
 • Κάλυψη ιατρικών επισκέψεων για εμβολιασμό, καθώς και των εμβολίων.
 • Απλές διαδικασίες, παρέχοντας φροντίδα σε κάθε βαθμίδα.

Ομαδικές Ασφαλίσεις Ζωής & Εισοδήματος

Η INTERAMERICAN σάς δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε τους ανθρώπους της επιχείρησής σας, να προστατεύσετε το εισόδημά τους αλλά και να διασφαλίσετε τις οικογένειές τους.

Ασφάλεια Ζωής

Είναι σημαντικό οι άνθρωποί σας να αισθάνονται τη σιγουριά ότι έχουν εξασφαλίσει την οικογένειά τους, σε περίπτωση που συμβεί ένα απρόβλεπτο γεγονός. Τα προγράμματα Ασφάλισης Ζωής καταβάλλουν το κεφάλαιο που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους σε περίπτωση απώλειας ζωής του εργαζόμενου.

Μόνιμη ολική/μερική ανικανότητα

Τα προγράμματα αυτά καταβάλλουν το κεφάλαιο που έχει συμφωνηθεί στον εργαζόμενο, αν από ατύχημα ή ασθένεια χάσει μόνιμα την ικανότητά του για εργασία.

Ασφάλεια Εισοδήματος (Πρόσκαιρη ανικανότητα)

Τα προγράμματα αυτά εξασφαλίζουν εισόδημα στους εργαζόμενους, αν από ατύχημα ή ασθένεια χάσουν πρόσκαιρα την ικανότητά τους για εργασία. Σε περίπτωση πρόσκαιρης απώλειας της ικανότητας για εργασία, τα προγράμματα ασφάλισης αναπληρώνουν το εισόδημά τους, μέχρι να επανέλθουν στην εργασία τους.

Ομαδικές ΑσφαλίσειςΣυνταξιοδοτικά προγράμματα

Ειδικά στο σημερινό περιβάλλον, η πρόβλεψη για τη συνταξιοδότηση των υπαλλήλων σας αποτελεί μια σημαντική παροχή, καθώς η ιδιωτική ασφάλιση συμπληρώνει τις ελλείψεις και τα κενά της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Προγράμματα καθορισμένης εισφοράς(Defined contribution)

Καταβάλλοντας ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα δίνετε τη δυνατότητα στους υπαλλήλους σας για μία επιπλέον σύνταξη ή ένα εφάπαξ ποσό που θα εισπράξουν στο χρόνο που έχει οριστεί. Το ποσό αυτό μπορεί να είναι ένα σταθερό ποσό ή ποσοστό επί του μισθού του εργαζόμενου.

Επαγγελματικά ταμεία

Η INTERAMERICAN, αναλαμβάνει να δημιουργήσει, για λογαριασμό των επιχειρήσεων που το επιθυμούν, Επαγγελματικό Ταμείο Ασφάλισης (T.E.A.) για τους υπαλλήλους. Διαθέτει ιδιαίτερη τεχνογνωσία, εμπειρία. Είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα που διατηρεί και διαχειρίζεται το δικό της επαγγελματικό ταμείο, από το 2010.

Ομαδικές Ασφαλίσεις Άμεση Ιατρική Βοήθεια

Η κάλυψη της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας είναι μια πολύτιμη παροχή, που μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικής σημασίας στις δύσκολες περιπτώσεις ενός προβλήματος υγείας ή ενός ατυχήματος. Η INTERAMERICAN, κινητοποιώντας το μηχανισμό και τις υποδομές της, φροντίζει να αντιμετωπιστεί κάθε περιστατικό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Στην τηλεφωνική Γραμμή Υγείας 1010, εξειδικευμένοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και κατάλληλα εκπαιδευμένο, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, προσφέρουν ιατρικές συμβουλές και οδηγίες, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Ο στόλος της INTERAMERICAN, ο οποίος περιλαμβάνει ιδιόκτητα ασθενοφόρα, ελικόπτερα και αεροπλάνα, αναλαμβάνει κατόπιν ιατρικής έγκρισης, την ασφαλή και υπεύθυνη υγειονομική μεταφορά του ασθενούς στην πλησιέστερη ενδεδειγμένη νοσηλευτική μονάδα.

Επιπλέον, η INTERAMERICAN αναλαμβάνει την οργάνωση και τα έξοδα για τον επαναπατρισμό των μη παθόντων μελών της οικογένειάς του. Οι υπηρεσίες της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας παρέχονται στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε 165 χώρες παγκοσμίως, ανάλογα με το πρόγραμμα.

Καλύψεις
 • Συμβουλές και οδηγίες από ειδικευμένους γιατρούς
 • Συντονισμός & κάλυψη υγειονομικής μεταφοράς
 • Κάλυψη εξόδων νοσοκομειακής περίθαλψης στο εξωτερικό
 • Επαναπατρισμός μη παθόντων μελών της οικογένειας
 • Εισιτήριο πρόωρης επιστροφής και επαναμετάβασης στον τόπο ταξιδιού
 • Φροντίδα ανήλικων παιδιών
 • Εισιτήριο στενού συγγενούς για επίσκεψη στον τόπο νοσηλείας
 • Μεταφορά σορού
Επιλογή προγράμματος
 • Πανελλαδικό
 • Παγκόσμιο
Η υποδομή μας
 • 1010, 24ωρη τηλεφωνική Γραμμή Υγείας
 • 20 ιδιόκτητα ασθενοφόρα
 • 3 ελικόπτερα
 • 1 υγειονομικό αεροπλάνο
 • 70 μόνιμοι εξειδικευμένοι συνεργάτες
 • Διεθνείς συνεργασίες σε 165 χώρες

 

 

Γιατί να επιλέξετε Ομαδική Ασφάλιση INTERAMERICAN

Με την Ομαδική Ασφάλιση INTERAMERICAN, εξασφαλίζετε:

Υπηρεσίες και ασφαλιστικές λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για την κάθε επιχείρησηΕυρύ φάσμα καλύψεωνΣαφείς και ξεκάθαρους όρουςΣημαντικές πρόσθετες παροχές χωρίς κόστοςΆμεση αποζημίωσηΥψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση από εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχηOnline παρακολούθηση των συμβολαίων, μέσω της υπηρεσίας “my interamerican”

PRIME

prime

Ομαδικές ασφαλίσειςΔεν υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα ομαδικών ασφαλίσεων

 

 

 

 

 


play-button-red-300x300

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
SAEMENS CO. INSURANCE BROKERS
3ης Σεπτεμβρίου 56, Τ.Κ 10433

Xάρτης

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
ΤΗΛ. 210 8834101
FAX. 210 8834990
saemens

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Επικοινωνία

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.